Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
farbaju se plavuse ,ide prolecematke. je napisao(la):Kako nisi mogao da nađeš, još u Beogradu ?
cika_jova je napisao(la):trebalo bi mi nesto da saniran lisajeve i mahovinu po kori, dosta je ispucala - vocnjak nije mnogo star, ali je dosta zapusten, ja sam ga orezao ostro,sve one suve grane sam izbacio, spustio ga dole sto vise i ostavio mladare...
ali mu je kora u katastrofalnom stanju debla su skoro ok, ali ramene grane
ako sam dobro razumeo treba da ga polijem sa bakarnim oksidom 50, posto su lisni pupoljci krenuli da se otvaraju ?
i jos nesto koliko mu je karenca posto to voce koristim kao ispust za krave i one po njemu pasu ?
Karenca je do 30 dana.Ako je jedno deblo,rasiri veliki najlon ispod,poprskas i sklonois najlon tako da nema problema!cika_jova je napisao(la):trebalo bi mi nesto da saniran lisajeve i mahovinu po kori, dosta je ispucala - vocnjak nije mnogo star, ali je dosta zapusten, ja sam ga orezao ostro,sve one suve grane sam izbacio, spustio ga dole sto vise i ostavio mladare...
ali mu je kora u katastrofalnom stanju debla su skoro ok, ali ramene grane
ako sam dobro razumeo treba da ga polijem sa bakarnim oksidom 50, posto su lisni pupoljci krenuli da se otvaraju ?
i jos nesto koliko mu je karenca posto to voce koristim kao ispust za krave i one po njemu pasu ?
I meni je u apoteci preporucen signum,prskao sam pre neki dan kajsije a istim cu prskati i pri precvetavanju.Za zenu u apoteci koja mi prodaje hemiju svi imaju reci hvale kao zastitarapele je napisao(la):Ne znam da li u ovoj temi pricamo o sledecem prskanju ili u temi o moniliji kosticavih plodova?Jel' neko vec kupio hemiju i sa cim prska.Ja bih koristio signum i interesuje me ko ga je koristio od vas i da li je zadovoljan?Ako bude ovako toplo brzo ce otvaranje pupoljaka.U drugom prskanju mozda ronilan?
stiks je napisao(la):pele je napisao(la):Ne znam da li u ovoj temi pricamo o sledecem prskanju ili u temi o moniliji kosticavih plodova?Jel' neko vec kupio hemiju i sa cim prska.Ja bih koristio signum i interesuje me ko ga je koristio od vas i da li je zadovoljan?Ako bude ovako toplo brzo ce otvaranje pupoljaka.U drugom prskanju mozda ronilan?
То ти је мало. Плаво уље 3%.Danas prskao Plavim uljem,jel to OK?!Nemam toliko iskustva ali danas mi se ucini dan bas za to 8-9 stepeni i do 1 sat sam 30-ak vocaka okupao.Isao sam 18ml na 6,5 lit vode,pa jedno 5x tako...mali mi spric,rucni
Баш тако. Мора даобро да се промућка.... zadnjih 300ml na dnu ne mogu (istece) da izvade iz flase
То ти је мало. Плаво уље 3%.