Dragojlo
Član
srkitransporter je napisao(la):ja sutra odoh za selo da prskam sljivu, nadam se da nije kasno...![]()
Samo rokaj jos nije kasno, zadnji voz prolazi samo prskaj... moze i cuprozin i bakrani oksihlorid i plavo i crveno ulje samo stemaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srkitransporter je napisao(la):ja sutra odoh za selo da prskam sljivu, nadam se da nije kasno...![]()
Jos malo se strpi pa odes na poljoprivredni sajam U Novi Sad i lepo nadjes sve sto ti treba.Ako nesto i nema pokupices 100 adresa gde ima!Atenica je napisao(la):Gde mogu da nadjem skafander i koliko li otprilike kosta?
Još ako budeš imao sreće da se skafander ne proda do pred kraj sajma, pa ga kupiš za male pare ih !Atenica je napisao(la):Gde mogu da nadjem skafander i koliko li otprilike kosta?
Kakvim bojnim otrovima ?ironman je napisao(la):A jel vi to prskate bojnim otrovima?
![]()
zaštita je najbitnija ! 

Ma ok ok, treba sve to.matke. je napisao(la):Kakvim bojnim otrovima ?ironman je napisao(la):A jel vi to prskate bojnim otrovima?
![]()
zaštita je najbitnija !
![]()
.Ljudi kod mene sam primetio na mlade sljive od 5 godine, pri dnu one grancice sve se osusile zajedno sa pupoljcima.tako sam se iznervirao uf
zna li neko sta moze to bitimatke. je napisao(la):Ako si koristio insekticid sigurno da ih ubijaš !![]()
, da prskamo ranije sa više galmina, galmin ide u koncentraciji od 1 do 2 %, kada sam ja prskao nije bilo ni jedne pčele, ni jednog pauka, samo nekih mušica
. Trebao si to prskanje da odradiš pre kiša i da ne bereš brige, Cuprozin se preporučuje dok voće miruje, a kada se probudi kao sada preporučuje se Bakarni oksid 50 
al opet ako je tako sto nije ostalima u blizini mene,razumes