Zimsko oranje 2009

Baš u pesiru.... Izlazi na onaj veliki kanal, samo voda nemože da ode u kanal kad je uz kanal metar višlje od ostalog dela njive, jer nisu znali šta će sa zemljom kad su kopali kanal....

mityoo je napisao(la):
Baš u pesiru.... Izlazi na onaj veliki kanal, samo voda nemože da ode u kanal kad je uz kanal metar višlje od ostalog dela njive, jer nisu znali šta će sa zemljom kad su kopali kanal....

A nisu se setili raširiti je po dolji ! :zli: Koji su to likovi i onda DTD traži pare za odvodnjavanje , LETI ODVODNJAVAJU PA NEMA VODE U NJIVI , A ZIMI NAVODNJAVAJU PA SVE PLIVA . ::jako_besan:: ::samo bes::

Mozda da skupis ljude, prokopas, sve uslikas,dokumentujes,pa ispostavis zahtev vodoprivredi za naplatu troskova, a predhodno sa svedocima odes da ih ponudis da oni to urade.

Evo par slika:
2n7nmh5.jpg

2j50tqw.jpg

210h7hi.jpg

9kbktu.jpg

2e0nuax.jpg

i jedna iz nocne smene.

eto vidite ovo je sigurno 3 put laksa zemlja nego moja na oko se vidi...
@milan_spay dali je ovo teska zemlja za oranje ili spada u lakse??

Kombajner tvoja je lakša za obradu od većine zemlje koju mi ostali članovi obrađujemo.To sam zaključio jer ti sa Torpedom 90 vučeš 3 brazde zahvata 3*40 a ovde kod mene traktor od 90ks pun šut u dubokom oranju 2*35.

danas mi se drug zalio,da je sa case-om od 210 ks u nekim delovima atara morao da ore sa 3 brazde.
al' je to i racunica....
::lose::

KishRobert je napisao(la):
danas mi se drug zalio,da je sa case-om od 210 ks u nekim delovima atara morao da ore sa 3 brazde.
al' je to i racunica....
::lose::
Pa nek ore!A letos na licitaciji,bitka za BISERNO OSTRVO?!E pa.... :ppozdrav:

Nazad
Vrh