zrine892
Član
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lTlbdLmwGfE[/youtube]
evo jedan zakašnjeli video oranja...
evo jedan zakašnjeli video oranja...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je uvek problem bio... mi u ataru imamo dosta orasa... posadjenih pre rata, na njivama koje mi obradjujemo od orasa smo napravili palmezrine892 je napisao(la):znam i mene zivciraju,ali sta da radim da ih razbijem...kakve sam srece pa stalno po koje kakve grane i pljas...onda ih tako zabacim i zaboravim vratit natratrag na isto mjesto...
mucobieno je napisao(la):na njivama koje mi obradjujemo od orasa smo napravili palme![]()
![]()
Sta su ti to noge,na plugu?~Kiki~ je napisao(la):Hvala , hvala , to je posle malih prepravki na IMT plugu (krivljene noge da se ne zabada , daska malo otvorena prema nazad , prednja cev kvadratna , i ručica urađena kao kod novijih tipova)
Ko je sad pesnik?Ja ili kiki??mucobieno je napisao(la):noge su valjda nosaci glava... ali kazem valjda, pesnice reci nam sta si hteo reci, nerazumemo najbolje![]()
![]()
Ne,gredelj je ono gde stoji nalepnica.Pa na njega vratovi,a na njih glave pluga,a na njih daske,a na njih raonici!!!Mislim....~Kiki~ je napisao(la):Da to su noge , na znam kako ih drugačije nazvati ( stručna literatura ga naziva GREDELJ ) .![]()