kombajner
Član
Prava stvar !!!North ARMY je napisao(la):ako je neko raspolozen da popije jedan domacinski ban nek nastavi dalje da ide u off i dobice ga na racun kuce!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prava stvar !!!North ARMY je napisao(la):ako je neko raspolozen da popije jedan domacinski ban nek nastavi dalje da ide u off i dobice ga na racun kuce!!
I njima ja isto kazem!!A i ti si u pravu,ali....PREKID VATRE!!KishRobert je napisao(la):cuti....
i tvoji sogori su se nauzimali...mi mali nismo ni stigli na red.![]()
Ovo je u Bačkoj, samo je repa vađena po vlažnom pa je jako ugaženo, pa je zato stala voda na njivi....abro je napisao(la):@mityoo
Prijatelju opet ti u vodi, sa koje strane Tise je ovo?
Jeste toplink ukrivo ali to tako treba! Plug je 3x35 leopard a traktor je 82kskombajner je napisao(la):@mityoo lepo nastelovan plug,ali samo mi se cini ili je i tebi topling ukriv na desnu stranu kada se pogleda odpozadi? i koji je zahvat pluga?koliko ks ima URSUS
Spajki je napisao(la):Kome se ne svidja neka ga ispravlja!! jel'tako? Svaka cast mityoo
![]()
Kod leoparda nemože da se pomera piramida, a u horizontali nemaš izbor kačenja toplinka, jer ima samo jedan red rupa... Trebalo bi dodati sa strane još jedan red ali to bi bilo "budženje" a nema uticaja na oranje....kombajner je napisao(la):da da shvatio sam da tako treba da stoji ukriv bas zato sto treba posto je brazda odlicna i plug lepo nastelovan Tako se to radi![]()
I najgore jesenje oranje je bolje od najboljeg prolećnog oranja! (u našem kraju je ovo zlatno pravilo)mirko_markovic67 je napisao(la):Kakva je nužda orati po vodi, čini mi se zaleđenoj? Šta će od toga biti do proleća, zar se zemlja neće zbiti?
mityoo to pravilo nije samo u tvom kraju vec u celoj srbiji sigurno!!!mityoo je napisao(la):I najgore jesenje oranje je bolje od najboljeg prolećnog oranja! (u našem kraju je ovo zlatno pravilo)mirko_markovic67 je napisao(la):Kakva je nužda orati po vodi, čini mi se zaleđenoj? Šta će od toga biti do proleća, zar se zemlja neće zbiti?
Tacno tako, u to imekombajner je napisao(la):mityoo to pravilo nije samo u tvom kraju vec u celoj srbiji sigurno!!!mityoo je napisao(la):I najgore jesenje oranje je bolje od najboljeg prolećnog oranja! (u našem kraju je ovo zlatno pravilo)mirko_markovic67 je napisao(la):Kakva je nužda orati po vodi, čini mi se zaleđenoj? Šta će od toga biti do proleća, zar se zemlja neće zbiti?![]()