@peto1
u redu je
Žicu za pod imate na Temerinskom putu br. 45 u Novom Sadu na pola puta između Rodića i Najlon pijace u specijalizovanoj prodavnici za činčile, oko 550 rsd dužni metar. Mislim da rade samo radnim danom do tri. Njihov sajt je:
http://www.chinchilla.co.rs/Chinchilla.co.yu.swf
...nego da se vratimo na temu i da podelim s vama neke korisne informacije koje ce vam mozda pomoci
Pazario sam danas zicu sa pod po preporuci goks-a na pomenutoj adresi...inace radno vreme je od 09h-13h i pozeljno bi bilo da pozovete pre nego sto se uputite ka adresi da vam se ne bi desilo kao sto se meni desilo da su ljudi na farmi koju poseduju ali sam pozivom na broj telefona koji stoji na vratima uspostavio kontakt i dogovorio se s covekom kad da dodjem tj kad ce biti u radnji...pa sam dosao drugi put u dogovoreno vreme i kupio zicu debljine 2.2mm sa okcima 10mm x 70mm i kosta 623 dinara 1m x 0.6 m....inace broj telefona koga zanima neka me kontaktira preko pp-a
a evo i slike te zice...
...za stranice kaveza sam kupio zicu debljine 1.4mm sa okcima 25mm x 50mm takodje punktovana i metar kvadratni kosta 360 dinara a isporucuje se u visini od 120 cm a duzina je proizvoljna...
evo i slika te zice...
suma sumarum...
zicu 10x70 sam kupio na temerinskom putu 45
zicu 25x50 sam kupio na drugom mestu...-imaju ogroman i po meni najbolji izbor grifovane zice,pletiva i uopste takvog materiajala u celom ns-u (znam jer sam ceo danas obisao trazeci kojekakve zice) i adresa je Rumenacki put 53b Novi Sad a prodavnica se zove ''FERO D&M'' - ne lutajte ljudi kao sto sam ja vec idite tamo i naci cete sve sto vas zanima vezano za zicu i pletiva za kaveze i svasta nesto jos pored toga
)) - za broj telefona me kontaktirajte preko pp-a
Inace u toj prodavnici sam dobio preporuku za pod da se napravi boli glava
-da nisam vec bio da kupim zicu 10x70 kupio bih ovo sigurno...slikao sam pa procenite sami...nisam cuo da postoji nesto ovako (izvinjavam se ako neko jeste...)
-rec je o podu koji je izradjen od neverovatno snazne plastike (snaznija od bilo koje zice i pod svakog sledeceg kaveza ce mi biti ovakav...)
radjen je u tablama koje su dimenzije 30cm x 30cm i uklapaju se jedna u drugu savrseno...plasticni zidovi su debljine 8mm a unutrasnji otvori su 16mm x 16mm i takva jedna tabla 30cm x 30cm kosta 120 dinara...
Nadam se da sam bio nekome od pomoci