Zica za kavez

U Novom Sadu ima prodavnica SIM tamo mozes naci sta god ti treba od pocinkovane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo

---------- Poruka napisana u 21:20 ---------- Prethodna poruka je at 21:13 ----------

U Novom Sadu prodavnica SIM imaju nekoliko vrsta pocincane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo cene su povoljne seku i na pola metra ako ti treba
Sim ti je na Bulevaru Jase Tomica a sad koji je broj ne znam, SIM 6526122
Kad su mi skoro u komsiluku. Samo tu neces naci zicu za pod jel oni to ne derze ali za svaki slucaj proveri.
Ako je neko reklamiran sigurno da nije jel je firma u Futogu davno zatvorena a u Simu nemaju.

Poslednja izmena od urednika:
U Novom Sadu ima prodavnica SIM tamo mozes naci sta god ti treba od pocinkovane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo

---------- Poruka napisana u 21:20 ---------- Prethodna poruka je at 21:13 ----------

U Novom Sadu prodavnica SIM imaju nekoliko vrsta pocincane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo cene su povoljne seku i na pola metra ako ti treba
Kad su mi skoro u komsiluku. Samo tu neces naci zicu za pod jel oni to ne derze ali za svaki slucaj proveri.
Ako je neko reklamiran sigurno da nije jel je firma u Futogu davno zatvorena a u Simu nemaju.

Drugari meni je tata radio u toj firmi gde su pravili sve moguce zice i eksere itd...i pre deste godina propala drzavna firma.pa krenuli privatnici da je drze radili 5 godina i to puklo tako da sada tamo nema ni zive duse,a ja pre 2 godine poceo da se bavim kunicarstvom,eee da sam znao ranije pa da sam nakupovao te zice ali eto ostalo samo secanje na tu fitmu....a bili su najjaci u regionu do 99,imali plate ko bogovi a sada nemogu nisada ni da izvuku iz te firme...zalosno!!!!

Eh, a kad u crnoj gori nekome spomenes takvu mrezu da znas kako te gledaju...A na spomen nipli, covjek koji radi u jednoj od vecih farmi koka nosilja me je pitao :'Kakve tiple brate mili?!??!?'!
Izvinjavam se zbog offtopica, znaci trazi se najsvjezija informacija o zici za pod kaveza, po mom misljenju dimenzije okaca 1"*1/2", debljina 16mm i vise, jedna dimenzija okca moze biti i veca, ali druga ne.

Žicu za pod imate na Temerinskom putu br. 45 u Novom Sadu na pola puta između Rodića i Najlon pijace u specijalizovanoj prodavnici za činčile, oko 550 rsd dužni metar. Mislim da rade samo radnim danom do tri. Njihov sajt je: http://www.chinchilla.co.rs/Chinchilla.co.yu.swf

Hvala, kontaktiracu ih i provjeriti!

Ja sam pre mozda mesec dana u Pancevu i okolini trazio punktovanu zicu(rabic pletivo) 10x20 ili 20x20 debljine 2mm i nigde nisam nasao! Na par mesta sam dobio odgovor da je firma koja je pravila tu zicu "pukla"! Tako da to vise niko ne proizvodi u Srbiji! Jos su mi rekli :"da mogu negde naci samo stare zalihe"! Bio sam cak i kod jednog proizvodjaca koji mi je isto rekao ... http://zicaivanovic.co.rs/index.html !

@peto1

ne znam na koji nacin i kako si uspeo da mi obrises post (bas moj)....a ne cudi me jer si direktno na neki nacin bio prozvan pa te verovatno uvredilo to sto sam napisao ali nije bilo lose namere....samo sam rekao istinu i ponovicu isti post trudeci se da bude kao original jer sam dovoljno inteligentan da se setim sta sam napisao... :)

Da li neko ima freshku informaciju dje bi se mogla naci zica koja odgovara za pod kaveza? Savrseno bi bilo telefon ako neko ima, saljite na privatne poruke, da ne reklamiramo bez dozvole.

-druze tesko da ces u skorije vreme dobiti odgovor na tvoje pitanje jer koliko sam shvatio na ovom forumu je izgleda obicaj da se odgovara na svakih par dana tako da budi strpljiv,odgovorice ti neko za nedelju dve max :)

@peto1

Imas u Futogu zicu i 10x20mm debljine 1,8mm.
Cene su im bile dosta povoljne.
80 sm 6585 13x25 25m
100 sm 8232 13x25 25m
120 sm 9728 13x25 25m

Mogao bi da budes malo konkretniji s tom tvojom izjavom da ima takva zica za pod da se kupi u futogu....to ti je kao da si napisao ''imas u Srbiji'' :D jer futog se ipak iako je deo ns-a tretira kao gradic samim tim je takva izjava i post nepotpun... :)
Sto se tice pojilica zelim da ti zahvalim jer si mi dosta pomogao tako sto si mi dao konkretne informacije i kupio sam zahvaljujuci tebi...
Tako da bih molio clanove da ukoliko znaju tj imaju bilo kakvu informaciju vezanu za zicu ili nabavku iste neka konkretno ostave adresu ili broj a ne da ja razmisljam gde je to neko stovariste ili sta vec u futogu ili ne znam ni ja gde...Samo me bacite u razmisljanje :D

@peto1 - opet :D

u ovom postu kazes da ne zelis da reklamiras tu firmu iz futogu tako sto ces ostaviti podatke na forumu stoga porucujes clanu ''barakuda'' da se dogovorite preko privatnih poruka jer ZNAS gde ima takva zica a ne zelis da ostavljas podatke te firme...

Kad dolazis u NS nazovi me pa cemo otici zajedno do firme koja prodaje. Posto mi ne placaju da ih reklamiram moram ovako.

a vec u ovom postu reklamiras SIM koji te ne placa sigurno za reklamu :D

Samo zelim da ti dokazem da ti se kose izjave po svim zakonima i kao sto si ostavio broj sima tako si mogao i adresu ili broj od te firme u futogu i to je to ili jednostavno reci da ne znas gde ima i cao zdravo xD

Postovani Dionoco Trebo si da pogledas i datume kada se to sve pisalo. Posto u to vreme nisam bio urednik nego clan kao i ti i meni su postovi i brisani i prepravljani. Nisam se bunio ali ko god mi se obratio na PP davao sam im odgovore koje su trazili. Osim toga za firmu Sim koje nisam ja postavio nego sam samo postavio broj telefona da se raspitaju jel znam da to sto traze nemaju. Izvinuo sam se i na PP zbog brisanja posta, i sad ti se opet ovde javno izvinjavam.

I ja sam primio opomenu koju nisam zaslužio!!!!Ako se budem obesio zbog toga,Peto ce biti glavni osumnjičeni za moje samoubistvo...:haha::haha::haha::ppozdrav:
:haha::haha:
:haha:
U je.... zar je već 12:22h.Odoh piti vina...Ajd zdravo:ppozdrav:

@peto1

u redu je :)

Žicu za pod imate na Temerinskom putu br. 45 u Novom Sadu na pola puta između Rodića i Najlon pijace u specijalizovanoj prodavnici za činčile, oko 550 rsd dužni metar. Mislim da rade samo radnim danom do tri. Njihov sajt je: http://www.chinchilla.co.rs/Chinchilla.co.yu.swf

...nego da se vratimo na temu i da podelim s vama neke korisne informacije koje ce vam mozda pomoci :)
Pazario sam danas zicu sa pod po preporuci goks-a na pomenutoj adresi...inace radno vreme je od 09h-13h i pozeljno bi bilo da pozovete pre nego sto se uputite ka adresi da vam se ne bi desilo kao sto se meni desilo da su ljudi na farmi koju poseduju ali sam pozivom na broj telefona koji stoji na vratima uspostavio kontakt i dogovorio se s covekom kad da dodjem tj kad ce biti u radnji...pa sam dosao drugi put u dogovoreno vreme i kupio zicu debljine 2.2mm sa okcima 10mm x 70mm i kosta 623 dinara 1m x 0.6 m....inace broj telefona koga zanima neka me kontaktira preko pp-a :)
a evo i slike te zice...

2gwt5b8.jpg

...za stranice kaveza sam kupio zicu debljine 1.4mm sa okcima 25mm x 50mm takodje punktovana i metar kvadratni kosta 360 dinara a isporucuje se u visini od 120 cm a duzina je proizvoljna...
evo i slika te zice...

2mdm9u8.jpg

suma sumarum...
zicu 10x70 sam kupio na temerinskom putu 45
zicu 25x50 sam kupio na drugom mestu...-imaju ogroman i po meni najbolji izbor grifovane zice,pletiva i uopste takvog materiajala u celom ns-u (znam jer sam ceo danas obisao trazeci kojekakve zice) i adresa je Rumenacki put 53b Novi Sad a prodavnica se zove ''FERO D&M'' - ne lutajte ljudi kao sto sam ja vec idite tamo i naci cete sve sto vas zanima vezano za zicu i pletiva za kaveze i svasta nesto jos pored toga :))) - za broj telefona me kontaktirajte preko pp-a :)
Inace u toj prodavnici sam dobio preporuku za pod da se napravi boli glava :) -da nisam vec bio da kupim zicu 10x70 kupio bih ovo sigurno...slikao sam pa procenite sami...nisam cuo da postoji nesto ovako (izvinjavam se ako neko jeste...)
-rec je o podu koji je izradjen od neverovatno snazne plastike (snaznija od bilo koje zice i pod svakog sledeceg kaveza ce mi biti ovakav...)
radjen je u tablama koje su dimenzije 30cm x 30cm i uklapaju se jedna u drugu savrseno...plasticni zidovi su debljine 8mm a unutrasnji otvori su 16mm x 16mm i takva jedna tabla 30cm x 30cm kosta 120 dinara...

Nadam se da sam bio nekome od pomoci :)

144a9lt.jpg

Da nije taj otvor od 10mm premali?
Da li si izmjerio, da nije on veci?Da li su ti oni savjetovali da uzmes tu zicu ili si ti trazio bas tu?

Jel to ona radnja preko puta reno servisa? Tamo sam i ja kupovao zicu a ovaj plasticni pod imam ja u nekim kavezima.

@gogink

nije veci,tacno je 10mm,a trazio sam nesto dosta jako i adekvatno za pod,to je jedino sto ljudi kupuju u tu svrhu,ostalo je sve radjeno ili sa tankom zicom <1.4mm ili su krupna okca (20x20 i slicno)

@zima

mislim da je to bas ta radnja :)
I kako se pokazao taj pod??

ako nekoga zanima isto neki lik koji pravi grifovano pletivo i zicu (sam plete sta god mu kazes)-imam i taj kontakt :D

Za taj pod mogu reci da nije los ali nije bas mi cvrst toliko, pogotovo kad sastavis vise komada, najbolje je da se stavi ojacanje ispod spajki. Ja sam stavio samo na pola baxa 65x45 druga polovina je daska pa sam morao jednu plocu da secem na pola pa je manja povrsina i sad je cvrsce nego da je na celom boxu, onda mislim da pod kilazom mojih kunica da bi propao. Mada nije to ni toliko jeftino 6 ploca mi je trebalo samo na jedan box to je 720din a na jednom kavezu imam 6 boxeva znaci 6x720=4320 samo za pod a gde je ostalo ? sto je mnogo mnogo je.

@sremac

poslao sam ti :)

@zima

Da,slazem se da je mnogo...Sta nije u ovoj drzavi skupo? :D...Ali ipak mislim da je kvalitet,kvalitet...Naravno s ojacanjima na tim spojevima jer bez toga bi se ugibali,ali kao ojacanje je dovoljna neka armaturica (jer je tanka) ili letvica 2.5 cm tako da pokrije max po jedan red tih rupica :)

Деве,где налазиш код нас у Н.Саду ту жицу за кавезе?Хвала унапред!

Ko je ''Deve''? :osmeh:

Inace sve sto se tice zice u Novom Sadu sam ti napisao u postu malo iznad,na ovoj stranici,tacnije post broj 131....pogledaj malo...

Nazad
Vrh