peto1
Moderator
Kad su mi skoro u komsiluku. Samo tu neces naci zicu za pod jel oni to ne derze ali za svaki slucaj proveri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma tražim gde god stignem,pa kada krenem po nju obići ću sva mesta za koje sam saznao.
Kolko ja znam,rabic-pletivo nije za pod!!!!U Novom Sadu ima prodavnica SIM tamo mozes naci sta god ti treba od pocinkovane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo
---------- Poruka napisana u 21:20 ---------- Prethodna poruka je at 21:13 ----------
U Novom Sadu prodavnica SIM imaju nekoliko vrsta pocincane zice inace to sto ti treba se zove rabic pletivo cene su povoljne seku i na pola metra ako ti treba
Hvala momci hvala
Izgleda da je nabavio cim nejavljaJesi zvao Dejana za žicu i šta ti je rekao?
pozzz...
Jesam braco nabavio mi jedan kolega ali nije sve.
Iskrslo mi je jos nekoliko s..nja pa sam malo dekintirao,ipak cu zapaliti u futog kod vidaka.
Jav"se bolan ako treba da pomognem(mislimokažem di je)za kintu smo u istom s...Jesam braco nabavio mi jedan kolega ali nije sve.
Iskrslo mi je jos nekoliko s..nja pa sam malo dekintirao,ipak cu zapaliti u futog kod vidaka.
Danas sam kupio rabic pletivo za vrata (lice kaveza) 186 din/m2.Za pod nisam uspeo nista da nadjem pa cu napraviti od drvenih letvi 2,5x2,5cm sa razmakom 12 mm izmedju letvi.