Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutra merim klikere sa sublerom( pomicnim merilom) slikam pa se uverite sami koliki je precnik klikera.Pozz..
Ili bucini seru sargarepu xD
Sutra merim klikere sa sublerom( pomicnim merilom) slikam pa se uverite sami koliki je precnik klikera.Pozz..
Zbog toga sam rekao da ona zica za cincile nije odgovarajuca za pod.Ja na kavezima imam zicu koja se koristi kod seperacije sljunka pa moram povremeno da ocistim metlicom,spahlom dlake, seno itd.Iako je cvrsta savija se pod zecicom od 6,5-7 kg.A pre svakog kocenja oprljim butanom i imam unutrasnje kotilice od daske colarice na kojoj se zecica odmara i bezi od malih kad je napadaju da sisaju.Kavezi su mi 100x50 x50.Pozz..Sve je to u redu i da otvor bude 2cm zacepice se dlaka cuda radi .Ja sam uradio kod odraslih zenki 3 cm sirinu izmedju letvica i povremeno se zacepi od dlaka.
Ja sam se na kraju ipak odlučio za letvice. 5 cm širine, 1,5 razmak i udri. Žica mi je mnogo skupa.
auuu, pa kote li se te zenke, tj da li njihovi mali izlaze na te letvice?Da li propadaju?
Napravio bih pod od zice za tovne kunice 110x90 i razmak poda 17mm x 22mm debljina zice 3mm.
Sta mislite koliko kunica bi taj pod moga da izdrzi sa 2 ojacanja.