Zica za kavez

Е уопште не приметих,године.Хвала!

- - - - - - - - - -

Dionoco,ajde mi posalji broj telefona sa te farme i ovog momka sto pravi grifovano pletivo...ja ti nesto ne mogu poslati na poruku pp...hvala unapred,pozdrav!

- - - - - - - - - -

За администратора,зашто не могу слати пп,а до пре неки дан сам могао?Хвала!

- - - - - - - - - -

Dionoco,ajde mi posalji broj telefona sa te farme i ovog momka sto pravi grifovano pletivo...ja ti nesto ne mogu poslati na poruku pp...hvala unapred,pozdrav!

- - - - - - - - - -

Izgleda ima nekih problema sa porukama nemogu ni ja, u chromeu nemogu ni da pristupim porukama,
najbolje ti je da zapališ na Temerinski put 45 i Rumenački put 53b.

Kod mene u Bajinoj Basti,zica preskupa a izbor nikakav.Komsija neki dan isao u Skelane (Republika Srpska),udaljeno svega 3 km od B.Baste-zica debljine 1,4mm;okca (kvadratici) 15 x 15 mm;sirina 1m;duzina po volji; 1m2~115 dinara.​E mene zajebava to sto nemam zeleni karton,jedino da predjem most peske pa da kupim.Inace dozvoljeno je preneti robu (bez carine) u vrednosti do 150e.

Kod mene u Bajinoj Basti,zica preskupa a izbor nikakav.Komsija neki dan isao u Skelane (Republika Srpska),udaljeno svega 3 km od B.Baste-zica debljine 1,4mm;okca (kvadratici) 15 x 15 mm;sirina 1m;duzina po volji; 1m2~115 dinara.​E mene zajebava to sto nemam zeleni karton,jedino da predjem most peske pa da kupim.Inace dozvoljeno je preneti robu (bez carine) u vrednosti do 150e.

Za biciklo ti ne treba zeleni karton:haha:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Poslao sam ti brojeve juce...ne znam da li su ti stigli...?

Ipak cu navatati komsiju da mi to preveze :haha: mnogo je sigurnije.A sto se tice cene ,zaista je jeftina zica.Ja sam rabic pletivo (koje nije nizasta) placao 186 din./m2 a ova zica je dosta deblja i kvalitetnija(115 din./m2):ppozdrav:

Nisi valjda odusto,mora da si probo voziti biciklo sa koturom zice na ledjima pa ne ide:haha: .

drzim srednju rasu i treba mi kavez za tov

Nemoj bolje tu zicu....
Stavi ili letvice ili onaj ''moj'' plastican pod,pise ti u postu 131 kakav je,neko ga cak i ima u kavezu pa je prokomentarisao isti...E sad posto ne mozes zicu da nadjes onda cisto sumnjam da mozes i tu plastiku,tako da ti ostaje opcija letvice ramaknute 1.5 cm,samo ih premazi sadolinom da ne trunu....

Kupuj,ne razmisljaj se...Nije mali otvor,nisu to krokodili pa da seru kao ludi....A i ako je neko govance preveliko,kunic kad ga nagazi sapicom ima da propadne...opusti se....

Bem li ga, svako tvrdi drugačije. Neko kaže da je malo, neko da nije. Već sam počeo da se razmišljam o letvicama.
Planiram da držim ovnolike, 2/3 poda bi bio pun pod sa slamom, a 1/3 žica ili letvice. Ali mi reče jedan član foruma da on ima tu žicu za ovnolike i da ima problema sa propadanjem izmeta.

Neznam neko jeste negde napisao da ima 10 x 10 mm po nekih 600,00 din samo nemogu da nadjem gde

@ zeco
Zasto mislis da su male okice ja gajim ovnolike kunice i kuglice nisu bas nesto veliki mislim da bi bili idealni 10x10

@ petao
To mi ne odgovara za pod ali odgovara sa strane samo mi je puno 25m dali moze na metar u toj firmi?

Taj sto ti je rekao da ima tu zicu i da drzi ovnolike^^^ ti je rekao da nema problema sa propadanjem,nisi ga dobro razumeo :cool:

Nazad
Vrh