Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имаш у Врбасу Дејан Попић бошиста за сада је добар још нема притужби на његов рад 0600782212.Pozdrav, pisao sam ovde u temi da jurimo problem na zetoru sto vraca gorivo i tesko pali itd.. uglavnom na kraju krajeva je bos pumpa. Zelim da pitam da li imate neke preporuke za bosistu? Na fb sam pronasao coveka koji stavlja svoj rad i ovako mi se svidjalo. U pitanju je Boki iz Pozarevca. Sad da li vec neko ima nekog proverenog da je nosio vise puta ili nesto?
Nisam ni mislio da jeste. Pitam samo zbog toga da znam da puno ljudi se zali na bosiste, pa ako vec ima nekog svog proverenog bolje mi kod njega nego da idem na "slepo".To moze da uradi svaki bošista, nista nije Zetorova pumpa specijalna za rad.....
Zetor 4320 2002 godisteJa mogu da ti preporučim jednog momka u Šapcu ali ne vidim logiku zbog čega bi je donosio ovde kad to može da uradi ko god hoće...Koji je Zetor u pitanju?