Zetor

Evo,mislio sam na pozicije 34 i 16,17 , stežu se sa 6 šrafova (ključ 22mm) i osigurani su limovima od odvrtanja. Na "polutkama" ima mogućnosti da se podese tako da napred ili nazad budu manji ili veći zazori...

Poslednja izmena:
Pozdrav, pisao sam ovde u temi da jurimo problem na zetoru sto vraca gorivo i tesko pali itd.. uglavnom na kraju krajeva je bos pumpa. Zelim da pitam da li imate neke preporuke za bosistu? Na fb sam pronasao coveka koji stavlja svoj rad i ovako mi se svidjalo. U pitanju je Boki iz Pozarevca. Sad da li vec neko ima nekog proverenog da je nosio vise puta ili nesto?

Pozdrav, pisao sam ovde u temi da jurimo problem na zetoru sto vraca gorivo i tesko pali itd.. uglavnom na kraju krajeva je bos pumpa. Zelim da pitam da li imate neke preporuke za bosistu? Na fb sam pronasao coveka koji stavlja svoj rad i ovako mi se svidjalo. U pitanju je Boki iz Pozarevca. Sad da li vec neko ima nekog proverenog da je nosio vise puta ili nesto?
Имаш у Врбасу Дејан Попић бошиста за сада је добар још нема притужби на његов рад 0600782212.

Ja mogu da ti preporučim jednog momka u Šapcu ali ne vidim logiku zbog čega bi je donosio ovde kad to može da uradi ko god hoće...Koji je Zetor u pitanju?

Ako ti je pomesao ulje i gorivo idu novi semerinzi, ako su dotrajali elementi u pumpi idi novi, to je cela filozofija.

Nazad
Vrh