petarkrsmanovic
Član
Tjuning ti je u krvi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj 4511 je isto takav ,men trebaju ovakvi blatobrani ako neko zna neka javi.
Kacerac, jel bi bilo ok da se na 5711 pojaca pumpa, ili je vec dovoljno zasicen tj izvuceno vec previse iz njega?
Mislio sam da se na ursusu odmah vidi koliko je jak po oznakama, a sada viddim da je i kod njega petljano tj vidis oznaku, i nista ti ne znaci..
Meni ovi blatobrani deluju kao Ursusovi ili grešim?Moj 4511 je isto takav ,men trebaju ovakvi blatobrani ako neko zna neka javi...
Moj 4511 je isto takav ,men trebaju ovakvi blatobrani ako neko zna neka javi.
Da dodam pošto sam pročitao šta je Kačerac npisao.Moj je nov kupljen 1974 i zbog nekih okonosti bila je muljačina sa uvoznim papirima tako da je dobio oznaku 4511 .Po snazi bi rekao da je mnogo više konja od 45 ,jedina mana jako lenj i trom traktor ,ko voli klaj klaj odličan ko voli da jurca neka ga zaobiđe,potrošnja izuzetno mala,hidraulika odlična recimo ja sa njim po dvorištu prebacujem spremač koji je za 1221 a sa r65 ne mogu.Od 2005 do danas ne sećam se da je bila neka intervencija veća jednom menjo gumice na hidraulici i jedno crevo puklo jako pouzdan.Ja sam mu skinuo kabinu zbog voćnjaka tamo radi sve u ratarstvu šparta i prska(ne uvek ali sa njim više volim) i često je brao sa sipom ,deda uvek ja zadnjih godina sa R65 mada nikada nismo imali puno kukuruza od 1,5 -10 kj ,korpa sa trimerom,kosačicom,makazama i svom opremom za voćnjak je praktično celu sezonu na njemu tako da nema dana da se bar jednom ne upali.
Nekada smo orali i nije zaostajao sa R65.
Ne znam širinu felne ali na našem 4718Gume 14.9 - 28 ne mogu na felgu na kojoj je guma 12.4 - 28 . Jer je felga previše uska. Za 12-ke ide felga w11 širine a 14-ke w13
Epa, ovo sto si napisao ce biti brzo i provereno u praksi, obzirom da sam je danas pazarioInače, taj Zetor može raditi sa RD od 2.5, posebno ako je laka izvedba, čisto zbog transporta. RD nisu tako teške za pogoniti kao što se priča ako se ide na neke normalne dubine.
Jel su ns prodaju?
Miloše ne znam da li može da se digne pozadi a i za prednje kod mene je fabrički.Jedino me muči da li ja tu felnu mogu staviti gume 12.8 pošto su sada 14.9.Neko kaže može neko da ne može.Deda je imao sigurno 12.8 ali je promenio za 14.9 samo ne znam da li je menjao i obruče felne ili ne.
Gde mogu naci o-ringove? I ja imam problem sa uljem na ramenima, ne mnogo ali me nervira.Nema na čemu, zaboravih da trebaš da zabilježiš ramena na kojoj su ti visini bila da poslije ne moraš napamet riktati kad ih budeš vraćao, a to samo šrafcigerom povučeš crtu sa ramena na poklopac hidraulike i tako onda znaš gdje su tačno bila, gdje ih trebaš uzubiti.