Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam kako ga mozes zavariti za pola sata ali ako ti tako kazes...mityoo je napisao(la):Sivonje su razlog neispravnog multipovera... Ako se lepo rukuje sa njim, sigurno će dugo raditi.... a isti zavariti traje pola sata, a popraviti ga je posao od 2 dana..... To je razlog zašto su na ekonomijama uglavnom isti zavarivali...
I ja kažem da je ekstra ne što ga vozim nego zato što je takav svi kazu da je puno 50 000€ za zetora ali mislim da nije jer traktor je jako dobar brz,udoban velika kabina ..peca92 je napisao(la):axam,pa super...i twoj je dobar traktor je extra majke mi...)
Četersko pisanje na ovom forumu nije dozvoljeno...
cale puni gorivo ti samo sednes i pici batopeca92 je napisao(la):ne trosi mnogo...nzm tacno da ti kazem posto to cale zna )
Znam neke ljude sto su tako uradili i vukao njim traktor do prvog jaceg opterecenja i pko var...ja sam moj rastavio i lepo zavario i evo 2 god. ide bez problema.mityoo je napisao(la):Samo ispustiš ulje i otvoriš prozorče sa desne strane na menjaču, zavariš sunce za kuplung i zatvaraš prozorče...
a sto nisi kad si ga vec otvorio probo napravitzlayo je napisao(la):Znam neke ljude sto su tako uradili i vukao njim traktor do prvog jaceg opterecenja i pko var...ja sam moj rastavio i lepo zavario i evo 2 god. ide bez problema.mityoo je napisao(la):Samo ispustiš ulje i otvoriš prozorče sa desne strane na menjaču, zavariš sunce za kuplung i zatvaraš prozorče...
Kod mene na forterri poorem 6kj i spalim rezervar 180litara .. ! i nekako uspijem do kuće doć ..Dejanco je napisao(la):cale puni gorivo ti samo sednes i pici batopeca92 je napisao(la):ne trosi mnogo...nzm tacno da ti kazem posto to cale zna )
Ako je tako kao što kažeš kako si ubacio prilikom sastavljanja onaj Zeger fi 45 koji ide unutra između zavarenih delova?zlayo je napisao(la):Znam neke ljude sto su tako uradili i vukao njim traktor do prvog jaceg opterecenja i pko var...ja sam moj rastavio i lepo zavario i evo 2 god. ide bez problema.mityoo je napisao(la):Samo ispustiš ulje i otvoriš prozorče sa desne strane na menjaču, zavariš sunce za kuplung i zatvaraš prozorče...
srdjan7 je napisao(la):imas elektrohidraulicni automat sa unutrasnje strane levog nosaca motora-tu treba da bude jedna zica nakacena na njega,i kada dobije struju on ukljucuje prednju blokadu.bolje ne dirajte to,ja na nasem skinuo zicu i izolovao je,nedo bog da zaglavi,ode u pm...a i ne znam sta ce mu to,znas kakvi uslovi treba da budu u radu da bi njemu to zatrebalo