Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cini mi se da je ovaj zts iz mog sela...Kasapin je napisao(la):Branko je napisao(la):Evidentno je da su Zetori uvek bili mnogo bolji traktori od IMT-a, ali ljudi jednistavno nisu smeli "da probaju".
Oni koji su probali, nikada se više nisu vratili na goru mašinu od Zetora.
vecu odvalu od ove jos nisam cuo,pa vidi svako ko sedne iz bilo kog imt u ove malo novije zetore iz 85-95g je kao kad sedne sa stojadina u mercedesa!
imam zetora 7211 koji mi radi sve ostale poslove pored rusa,a od rusa mi je bolji,nikad se nekvari ima tihu kabinu,mogu ga cepati i nista ne ode na njemu,a na rusu kad tad nesto menjam,pa ga planiram prodati i uzeti ZTS-a ovog novijeg tipa od 160ks kao ovaj naprimer ;
ovaj jede malu decu
jel ima neko iskustva sa ovima,kako im se krecu cene na trzistu?
onda sam pogresno razumeo jednog majstora....dobar majstor, al kad ga pitaš da ti objasni nešto, zapetlja se ko pile u kučine.mityoo je napisao(la):Nerazumem zašto to ljudi kažu.... Baš kornjača je ta koja ostane ako crkne multipover! Majstori ga samo zavare i otpuste pojasnu kočnicu da bi traktor išao u punim brzinama, najviše zbog transporta i vožnje asfaltom....
zorancile je napisao(la):A zašto se izbaciva multipover? Jel nema delova ili majstora?
Pre ce biti problem do majstorazorancile je napisao(la):A zašto se izbaciva multipover? Jel nema delova ili majstora?
zorancile je napisao(la):To je planetarni reduktor koji se nalazi izmedju motora i menjača. Uključuje se hidraulično.
U kabini ima natpis:ispod 1200 obrtaja ubaciti u kornjaču!zombie_666 je napisao(la):zorancile je napisao(la):To je planetarni reduktor koji se nalazi izmedju motora i menjača. Uključuje se hidraulično.
Ah, kontam. Znači isti problem kao kod LTZ T40, i kod Zetora sa multipower su inženjeri štedili na materijalu kad su konstruisali taj planetarni reduktor, pa on strada kad je previše opterećen.