Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je to novaca za taj traktor.... Za te pare mora biti u pic-pic stanju a o kabini da ni nepričamo...Bosonoga je napisao(la):Evo da potražim vi vaše mišljenje o ovome Zetoru 5545.
Traktor je 1974 g., dobar motor, gume gotovo nove,sve ispravno, blokada, prednja vuča, ima servo. Hidraulika radi normalno, nema neke veće mane osim par krajnica koje treba da se promjene, i stakla na kabini. Kabina je IMT-ova i blatobrani su od IMT-a. Cijena je 4600€ kao zadnja, moglo bi se spustiti još 200, 300€. Vrijedi li on toliko novca ipak je to stari model?
druže to je virtualna cijena , dodji da se dogovoriš ako si zainteresovanBosonoga je napisao(la):Jeste malo pomnogo, ako mogne za oko 4000 € kupujem ga. Ovdje u BiH cijene traktora su bezobrazno velike. Zetore cijene kao suho zlato. Nikakav traktor duplak ne može se naći ispod 4000 € i Savo svog LTZ T 40 cijeni malo preko 4000 €. Čak sam razmišljo da uvezem traktor iz Srbije ili Hrvatske, ali ako nemaš dobre veze na carini oderu te kao jarca.
mityoo je napisao(la):Traktor u sličnom ovakvom stanju sam i ja kupio lane i evo kako je izgledao nakon par dana zanimacije:gm je napisao(la):ne izgleda bas nesto ali pali na zub! 5711 1975 godiste! do pre 15 godina radio sve a u zadnje vreme samo vuce berac i ponekad drljacu. otisao u zasluzenu penziju... planiram malo da ga sredim da bude lep na oko,ali sto se tice motora nema mu ravnog...