Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):O tome sam pričao... odvrneš problematični i šrafcigerom izbaciš iz brzine.....pidikanac je napisao(la):za taj posao netreba ni minut posla postoje pet samoosiguravajuča šrafa da ih tako nazovem od tih pet krajnje levi je za kardan a kranje desni je za reduktor i ostaju ti tri srednji je od druge i treče brzine levi je od pete i četvrte a desni od prve i rikverca
Za.....no je samo ako si uspeo da ti osatane u dve brzine.... u suprotnom samo pritisneš kvačilo i tako rasteretiš menjač.....miran je napisao(la):mityoo je napisao(la):O tome sam pričao... odvrneš problematični i šrafcigerom izbaciš iz brzine.....pidikanac je napisao(la):za taj posao netreba ni minut posla postoje pet samoosiguravajuča šrafa da ih tako nazovem od tih pet krajnje levi je za kardan a kranje desni je za reduktor i ostaju ti tri srednji je od druge i treče brzine levi je od pete i četvrte a desni od prve i rikverca
Ide to točno tako, ali je zajebano ako traktor nije na ravnom ima malo više zajebancije (treba imati dva šraufincigara i dobre živce)
mityoo je napisao(la):Ja to prvi put čujem.... koliko ja znam 6911 se proizvodio do 1979-1980..... otkud ta serija u opticaju 1995-te nemam pojma.... i pitanje je dali je to uopšte isti traktor ili je samo igrom slučaja dobio isti broj modela