Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Ako je dobar onda je tu negde.... Inače kod nas se kreću oko 3500-4000 dobri, mada ni krševe nemož naći puno jevtinije....
Bosonoga je napisao(la):Ne isplati ti se ovo ni uvozit. U lošem je stanju dok mu uradiš motor, i ostale kvarove izaći će te puno. Još ga moraš uvesti, platiti davanja i prevoz.
Bosonoga je napisao(la):Ti traktori imaju realnu cijenu, kod nas u BiH ne možeš naći dobrog Zetor za male pare. Ti su iz uvoza i vidi se da su se naradili i ne možeš očekivati da njemu radi sve savršeno. Ali Zetora možeš da središ za male pare i da imaš pošten traktor. I ja sam mislio prodavati svog Zetora ali se malo omašljam jer kad vidim kakvi se sve krševi prodaju i da je dosta teško naći dobar a povoljan traktor, gotovo sam odusto od prodaje. Taj što ih prodaje sudjeluje i ovdje na forumu samo sam mu zaboravio ime.
Bosonoga je napisao(la):Ti traktori imaju realnu cijenu, kod nas u BiH ne možeš naći dobrog Zetor za male pare. Ti su iz uvoza i vidi se da su se naradili i ne možeš očekivati da njemu radi sve savršeno. Ali Zetora možeš da središ za male pare i da imaš pošten traktor. I ja sam mislio prodavati svog Zetora ali se malo omašljam jer kad vidim kakvi se sve krševi prodaju i da je dosta teško naći dobar a povoljan traktor, gotovo sam odusto od prodaje. Taj što ih prodaje sudjeluje i ovdje na forumu samo sam mu zaboravio ime.
Bosonoga je napisao(la):Mislio sam na čovjeka koji prodaje ovaj Zetor 6911, on je ovdje na forumu pod imenom basic. Prije ovog je prodavo 7245, imaju slike na 70 strani koje je on postavio, uglavnom čovjek se bavi prodajom traktora te ih ima više komada. Ako vidi ove postove nek se javi na forum.
mityoo je napisao(la):U lakim zemljištima vuče i 3x12" a za duboko oranje u srednje teškim tlima mu paše 2x14"
vuče u prikolicimityoo je napisao(la):U lakim zemljištima vuče i 3x12" a za duboko oranje mu paše 2x14"
Ovaj video sam već postavljao ali evo za neverne tome!MONTOYA je napisao(la):šala ali istinita