Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
12.4.x24 idu na ZTS i Ursusa četvorocilindraša!basic je napisao(la):da onda idu 12.2/24 prve, a zadnje 16.9/34..
mislim da su tada uskladjene..
Bosonoga je napisao(la):Jesi li skinuo priručnik sa gore navedenog linka? Ručica hidraulike ne smije imati slobodnog hoda. To nešto nije u redu sa hidraulikom. Standardne gume su mu 12-ke ali mogu se se stavit i 14.9-28. U mene su 14-ke. Motor mora da ima žestok zvuk ako je dobar. Kako mi se čini da je taj radio po šumi i vjerovatno na njega ima dosta ulaganja. Cijene su im sada dosta visoke i variraju od 6000-8000 KM, pa čak i 10 000 KM. Skini priručnik za servis i održavanje s linka: http://www.4shared.com/file/253123833/9c05e085/Zetor_4712_18.html
Sve ćeš znati o tome traktoru.
Post je spojen: [time]четвртак, 06. мај 2010. 08:05:31 MST[/time]_________________________________________________
Evo ti i slike kvačila kardana. Malo su lošije kvalitete ali vidi se ono bitno.
Ona druga ručica što se vidi u pozadini to je od ručne, ona ima zubce, ova od kvačila nema ima samo jedan ovaj u gornjem položaju.
mityoo je napisao(la):U seriji 4911 i noviji to kvačilo je standardna oprema, a to grejanje kod zetora kao što kažeš "primitivno" ali razvaljuje!