Zetor

24et6cx.jpg
2r74qk1.jpg
24obwk7.jpg
sta mislite o ovom lepotanu. U subotu sam prosetao sa kolegom i on je kupio ovog Zetora. Traktor radi odlicno, samo sto ispusta vodu na jedno crevo i otisla mu je lamela. :cao:

Traktor izgleda ovako od oka jako dobro, sviđa mi se što nije farban. Vidi se da nije lupan. Sad vrijeme će pokazati njegove mane i prednosti. Najviše mi se ne sviđaju ta prednja svjetla, netko ih je stvarno sfušerio.

Jos nije placen. Jer gazda nema saobracajnu tek kad izvadi novu saobracajnu , Onda ce ovaj moj drugar sto se vidi na slici ce da ga kupi. U ovom kraju gde je traktor uopste se ne ore, samo se kose livade, jer je planinski kraj. :ppozdrav:

Znaci ima 78ks. Tebi fali samo jedan Frontal na njemu , i ti si miran covek. I to kao sto ima onaj stari sto sam ja stavio slike. :ppozdrav:

ima 66 ks, a utovarivac sam imao na Lamborghiniju isti kao ti na zetoru, ... malo sam ga koristio,.. a na ovaj traktor nemam u planu stavljati ista jer nemam nekog posla za njega,.. sve sto zemlje imam je 7 duluma,.. ::super::

Ma utovarivac je dobar, jer kad zelis bilo sta da podignes ti mozes sa njime da dignes. :cao:

Sve te razumem. Ja ga nemam , pa zato trazim traktor da kupim, ali nikako bez njega. Konacno je stiglo vreme da menjam traktor, jer ako ga ne zamenim moracu iduce godine da slavim mojoj Rakovici 40ti rodjendan. U nekim zemljama ljudi traze da kupe oltajmera, a mi u nasoj se bas lepo vozikamo snjima, i u EU ce da udjemo na oltajmerima. :ppozdrav:

basic je napisao(la):
ima 66 ks, a utovarivac sam imao na Lamborghiniju isti kao ti na zetoru, ... malo sam ga koristio,.. a na ovaj traktor nemam u planu stavljati ista jer nemam nekog posla za njega,.. sve sto zemlje imam je 7 duluma,.. ::super::
zar nije 72 ks

a neki pricaju da je prvi broj oznacava snagu u ks,,a neki da je u kw,,jel to kod svakoga modela tako,,il ima od neko do neke god,a drugi broj da je prenos,,

Nazad
Vrh