DraleTD
Član
Ето ти Далибор он је скоро људима доносио блатобране и још којекаквих делова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam porucene jedne, jel hoces da i tebi donesem iz Češke?@Dalibor RK Miran si godinama sada.Moj prosli 7011 je dobacio do 8500 moto časova kada je lupila pesnica na trećem cilindru. Moram da nabavim prednje blatobrane,mnogo je lepsi sa njima.![]()
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Sto ti uvek sve moras da ispljujes, nije sprdanje nego mala sala posto je yugoslaviju i bog vec zaboravio od kad je zavrsila karijeru, a i to sto su gume ocuvane uopste ne mora da znaci da je traktor malo radio nego ih je mozda svercer negde nabavio polovne pa ih zamenioMare i ja ti čestitam, traktor zaista izgleda uredno i dobro će te poslužiti.
A to što su nove yugoslovenske gume pa se neki sprdaju, ne obraćaj pažnju.
Za tebe to znači da traktor nije radio..
Ja bi za ovu kabinu investirao u ugradnju klime.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
HvalaMare i ja ti čestitam, traktor zaista izgleda uredno i dobro će te poslužiti.
A to što su nove yugoslovenske gume pa se neki sprdaju, ne obraćaj pažnju.
Za tebe to znači da traktor nije radio..
Ja bi za ovu kabinu investirao u ugradnju klime.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Koji nosač? Daj sliku, možda ja imam.Marko, cestitam!
3 stvari
1) ceska kabina je spas
2) zao mi sto nisi mogao da uzmes od prvog vlasnika, vec neko tebe pokrao za par 100 evra - kao i onog drugog...
3) sto nisi skidao sa 5711 nosac donje vuce pre farbanja i poklonio meni koliko sam bio dosadan u vezi istog... XD