Zetor

zaveži ga za STALJINA 52 pa da vidiš šta radi drug sovjet
emoji23.png
Misliš ovako....

Непотребно кидање машина. Ако се већ гледа вучна сила пронаћи full pull или снимке из транспорта оба модела.

Прво качење није добро рус је ниско закачен, а друго урсус има тегова у задњим точковима тако да ни по килажи нису сразмерни.

Прво качење није добро рус је ниско закачен, а друго урсус има тегова у задњим точковима тако да ни по килажи нису сразмерни.
Jel ti vidiš da ovaj Rusa golišavog bez tegova tera 2 brzinom,
Daj ga u 4 sa ima danfa da skoči!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Izolacija druže
Omikron!!

Luka citajuci ovu temu o zetorima dosao sam do zaključka da su vlasnici zetora (cast izuzecima) nesto poput vlasnika alfi, kod mene u okolini poznatijim kao alfisti.
Ti ljudi toliko srdacno brane alfe i toliko ih kuju u zvezde da je to neverovatno, na to me podsecaju naka pisanja za zetore.

Генерално и највише ради чешке кабине.Да му није тога,јер за то годиште нуди највећи комфор од трактора са истока и повољније одржавање,не би био ни 50 посто популаран као сада. Мислим нормалним и паметним људима. Доле по федерацији то више нема ништа са реалношћу и здравим мозгом,тамо би се поубијали кад им неко каже да не ваља,или недај Боже да комшија има Зетор а он да нема,радије би жену продали само да га купе.Јбг има свега.

Koliko god da zagledam, ne kapiram u čemu je taj traktor poseban..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ma po cemu ce biti poseban, sklopocija koju je vreme zgazilo pa zgazilo, isto kao na dobroj zemlji 558,jedini traktor i nista vise, malopre oglas neko postavio 11, 12 hiljada za 558 sa prednjom vucom, pa tacno da je zlatna ta prednja vuca ne vredi toliko.
Covek okacio sliku nekog zetora ovde on kao da je oluju preziveo i raspravlja se dal vredi 8500e a on ni 4 ne vredi onakav kakav je.

Генерално и највише ради чешке кабине.Да му није тога,јер за то годиште нуди највећи комфор од трактора са истока и повољније одржавање,не би био ни 50 посто популаран као сада. Мислим нормалним и паметним људима. Доле по федерацији то више нема ништа са реалношћу и здравим мозгом,тамо би се поубијали кад им неко каже да не ваља,или недај Боже да комшија има Зетор а он да нема,радије би жену продали само да га купе.Јбг има свега.
Kod mene u kraju pre par godina zidala neka firma iz nekog sela kod Smederevo komisiji kucu i sad nesto tako pricamo kad jedan od majstora kaze kod nas u selu kad zidas novu kucu mora bar za blok biti vislja od komsijine i to je tako.
Izgleda je to i sa zetorima pocelo.

Luka citajuci ovu temu o zetorima dosao sam do zaključka da su vlasnici zetora (cast izuzecima) nesto poput vlasnika alfi, kod mene u okolini poznatijim kao alfisti.
Ti ljudi toliko srdacno brane alfe i toliko ih kuju u zvezde da je to neverovatno, na to me podsecaju naka pisanja za zetore.
Nebojša mi smo poput vlasnika Volkswagena ;) oni su veći sektaši.

Тако некако.Ово је само мало радикалније,био сам код човјека у Кладуши куповали Манитуа ,има Зетора,има неки чини ми се Кристал 8011,мени се није свидио,трактор урнисан ван сваке памети,понудио ми га,ја му рекао као Лука,не треба ми то у дворишту,увреди се човјек као да сам му жену опсовао.Луд народ.

Немој тако,власници Волксвагена имају упориште у томе шта тврде,ови са Зеторима немају толико :haha: Шалу на страну,зетор је добар трактор са то годише и за наше услове ту дилеме нема.

Salimo se malo naravno da se niko ne naljuti.
Ja sam kao klinac vozio jugica i navozao se kao budala sa njim, naravno da celu noc smislja kako ujutru da te zajebava al opet zakrpis ga i teras dalje.
Vozio sam i Lagunu 2, e taj auto me 7 godina sluzio neverovatno, vozen kao ukraden.
Golfa 5 sam vozio celih mesec dana i prodao djubre iz dvorista da ga ne gledam. Sad vozim nekog tiguana i sasvim je korektan auto.
Hteo sam reci da treba biti i realan, naravno da smo svi pristrasni i da svaki ciga svog konja hvali ali treba biti i malo realan

Ja ponudim u'pola koliko se trazi za masinu. Ako hoce da proda on ce se cenkati ( zna I on znanje) I obicno se nadjemo na malo vise od pola od onoga sto je trazeno. Onaj zetor I'ma da ode za 6 hiljada solarno placanje...

Тако некако.Ово је само мало радикалније,био сам код човјека у Кладуши куповали Манитуа ,има Зетора,има неки чини ми се Кристал 8011,мени се није свидио,трактор урнисан ван сваке памети,понудио ми га,ја му рекао као Лука,не треба ми то у дворишту,увреди се човјек као да сам му жену опсовао.Луд народ.
Ja tražio 82 veliku kabinu, kaže čovek ima sve je Ok ja odem 100km ono tamo Hirošima
Ja popizdim pljunem i traktor i njega i šamar mu sastavim pa šta bude!!!
Ja to da uteram u avliju jes ti lud
Zetoraši su poseban slučaj oni hoće reći da je to ZAPADNJAK
A kao Ursus je nula
A u stvari sve je to isto sranje kao i sve ostalo!!!!
A gledajući sve više te 7011_7211_45 pa URSUS 904 je institucija
Kardan bez kvačila, prednja vuča u hodu, multipover, menjači sa strane reverzer, hidraulik jači, traktor teži 2t a jeftiniji

Ja ponudim u'pola koliko se trazi za masinu. Ako hoce da proda on ce se cenkati ( zna I on znanje) I obicno se nadjemo na malo vise od pola od onoga sto je trazeno. Onaj zetor I'ma da ode za 6 hiljada solarno placanje...
Bas skoro sam gledao neki traktor i ovako kroz razgovor covek ladno spusti cenu 2000 evra😯 Inace stavio na oglas cenu 9000 evra i kao dao bi ga za 7000 evra. Tako da je Marko mozda pogresio sto nije ponudio nesto za onog ofucanog.

Zetori su na ceni,možda malo i preterano ali su verujte mi najzahvalniji.Manje se kvare,.560 ne može da mu priđe-zaglavi se gde ovaj ni ne misli,veći izbor brzinaImao sam 560,540.Sada imamo 5911 i 82.u.82-a uvek ima neki ocov da se radi.Utegnuta je i radi a ja se smejem mom sinu i samo mu kažem -jebo te rus.Na zetora koji više radi,kvarovi su retki.Pali sa akumulatorom od 100AH u svim uslovima.Okretan je (malo mu prostora treba).Rus ima snage i mrcina ali ja ga NE VOLEM.

Nazad
Vrh