Borisllav360
Član
Misliš ovako....zaveži ga za STALJINA 52 pa da vidiš šta radi drug sovjet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš ovako....zaveži ga za STALJINA 52 pa da vidiš šta radi drug sovjet![]()
Izolacija družeKako ovaj Luka ima uvek vremena da pise na forumu, a nema kad treba da se traktor popravi ili pogleda![]()
Jel ti vidiš da ovaj Rusa golišavog bez tegova tera 2 brzinom,Прво качење није добро рус је ниско закачен, а друго урсус има тегова у задњим точковима тако да ни по килажи нису сразмерни.
Luka citajuci ovu temu o zetorima dosao sam do zaključka da su vlasnici zetora (cast izuzecima) nesto poput vlasnika alfi, kod mene u okolini poznatijim kao alfisti.Izolacija druže
Omikron!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ma po cemu ce biti poseban, sklopocija koju je vreme zgazilo pa zgazilo, isto kao na dobroj zemlji 558,jedini traktor i nista vise, malopre oglas neko postavio 11, 12 hiljada za 558 sa prednjom vucom, pa tacno da je zlatna ta prednja vuca ne vredi toliko.Koliko god da zagledam, ne kapiram u čemu je taj traktor poseban..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kod mene u kraju pre par godina zidala neka firma iz nekog sela kod Smederevo komisiji kucu i sad nesto tako pricamo kad jedan od majstora kaze kod nas u selu kad zidas novu kucu mora bar za blok biti vislja od komsijine i to je tako.Генерално и највише ради чешке кабине.Да му није тога,јер за то годиште нуди највећи комфор од трактора са истока и повољније одржавање,не би био ни 50 посто популаран као сада. Мислим нормалним и паметним људима. Доле по федерацији то више нема ништа са реалношћу и здравим мозгом,тамо би се поубијали кад им неко каже да не ваља,или недај Боже да комшија има Зетор а он да нема,радије би жену продали само да га купе.Јбг има свега.
Nebojša mi smo poput vlasnika VolkswagenaLuka citajuci ovu temu o zetorima dosao sam do zaključka da su vlasnici zetora (cast izuzecima) nesto poput vlasnika alfi, kod mene u okolini poznatijim kao alfisti.
Ti ljudi toliko srdacno brane alfe i toliko ih kuju u zvezde da je to neverovatno, na to me podsecaju naka pisanja za zetore.
Немој тако,власници Волксвагена имају упориште у томе шта тврде,ови са Зеторима немају толикоNebojša mi smo poput vlasnika Volkswagenaoni su veći sektaši.
Salimo se malo naravno da se niko ne naljuti.Nebojša mi smo poput vlasnika Volkswagenaoni su veći sektaši.
Ja tražio 82 veliku kabinu, kaže čovek ima sve je Ok ja odem 100km ono tamo HirošimaТако некако.Ово је само мало радикалније,био сам код човјека у Кладуши куповали Манитуа ,има Зетора,има неки чини ми се Кристал 8011,мени се није свидио,трактор урнисан ван сваке памети,понудио ми га,ја му рекао као Лука,не треба ми то у дворишту,увреди се човјек као да сам му жену опсовао.Луд народ.
Ufff, sta ja onda da kazem o 3 Zetora i 3 Wolkswagena u kuci!Nebojša mi smo poput vlasnika Volkswagenaoni su veći sektaši.
Bas skoro sam gledao neki traktor i ovako kroz razgovor covek ladno spusti cenu 2000 evraJa ponudim u'pola koliko se trazi za masinu. Ako hoce da proda on ce se cenkati ( zna I on znanje) I obicno se nadjemo na malo vise od pola od onoga sto je trazeno. Onaj zetor I'ma da ode za 6 hiljada solarno placanje...