Zetor

Тако некако.Ово је само мало радикалније,био сам код човјека у Кладуши куповали Манитуа ,има Зетора,има неки чини ми се Кристал 8011,мени се није свидио,трактор урнисан ван сваке памети,понудио ми га,ја му рекао као Лука,не треба ми то у дворишту,увреди се човјек као да сам му жену опсовао.Луд народ.
Ti 8011 kristali i duplaci su bili omiljeni traktori u Bavaništu 80-tih godina. Dizani u zvezde.

A gledajući sve više te 7011_7211_45 pa URSUS 904 je institucija
Kardan bez kvačila, prednja vuča u hodu, multipover, menjači sa strane reverzer, hidraulik jači, traktor teži 2t a jeftiniji
Primjer Zetor 6340, kabina, grijanje hladjenje, komfor,bili su sa reverzerom i bez njega, pa ih je bilo i sa polanjem brzina i prednjim kočnicama, vanjska pumpa hidraulike, šperovana prednja vuča, poluge na izvlačenje, dvije brzine kardana 540/1000 obrtaja plus kardan preko brzina, kvačilo kardana.Prijatelj kupio 904 da radi šumu sa njim i uvijek mu nešto, stalno ga popravljaju.

Neko raspolozen, iz okoline Sapca ili Bogatica, da ide sa mnom da pogledsmo jednog zetora? 🙂

Ko je bese od clanova iz te okoline? Kako se vrsi pretraga clanova po lokaciji?

Neko raspolozen, iz okoline Sapca ili Bogatica, da ide sa mnom da pogledsmo jednog zetora? 🙂

Ko je bese od clanova iz te okoline? Kako se vrsi pretraga clanova po lokaciji?
Vlada 015 je iz tih krajeve a vlasnik zetora. E sad, koliko je aktivan na forumu, to ne znam.
Montoya je iz Bogatića, fan mehanije, e sad zetora to ne znam.

Pa ne izgleda mi loše.A i kabina je dobra.Sad zavisi da li je samo zamazan ili je baš nešto i rađeno na njemu.

Jes ti BOSANAC??
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nisam nikako ali volim sve sto vole Bosanci😀

Nazad
Vrh