Zetor

Kako se uključuje kompresor na 7011? Na šta obratiti pažnju? Šta sve proveriti pre uključivanja? Dugo nije korišćen.

Na slici sam obelezio crvenom bojom rucicu koja se podigne a ona obelezena zutom se gura unutra, pozeljno je da motor radi na sto manjim obrtajima.
8c8391c778e5b69781396a81ce0eba89.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stavio cenu pocetnu 5700. I odmah obrzo spustio na 5500.
Zanimljivo da je bilo puno poziva, i nikome nije cena smetala niti su je komentarisali niti se nesto kao cenkali.
Otisao je za 5300 cak sam posle jos ja sam predlozio da platim prevoz tih 50ak evra jer je bas ljubitelj zetora u pitanju koji je vec imao ovaj model.

Evo linka oglasa.
https://www.polovniautomobili.com/traktori/19141974/zetor-5711-citaj-opis?

Ma da. Ja se isto iznenadio. Malte ne sa ovim novcem moze odmah da se kupi 7011. Ima jedan kod mene u komsiluku za 5500 (na oglasima je) i jedan jako lep isto na oglasima za 6200 (6000)

Pa pre bih gledao 5011 zbog kabine.
5911 ima ručicu za isključivanje kardana bez kvačila.To nema 5711.

Svaka cast Marko. Kad sam pre par dana video oglas, odnosno cenu koju si stavio pomislio sam da ces jos dugo, dugo da se druzis sa tim traktorom. Medjutim, eto dokaz da svaka roba ima svog kupca. Jos sam se iznenadio da je kod tebe 10 godina, smeo sam da se kladim da nema vise od 6-7.
Kad si vec uzeo dobre pare za njega bolje idi na 7211 nego na 7011 za iste pare.

Stavio cenu pocetnu 5700. I odmah obrzo spustio na 5500.
Zanimljivo da je bilo puno poziva, i nikome nije cena smetala niti su je komentarisali niti se nesto kao cenkali.
Otisao je za 5300 cak sam posle jos ja sam predlozio da platim prevoz tih 50ak evra jer je bas ljubitelj zetora u pitanju koji je vec imao ovaj model.

Evo linka oglasa.
https://www.polovniautomobili.com/traktori/19141974/zetor-5711-citaj-opis?
A ja ostadoh bez nosaca donje vuce 😥

Kako iskljucivanje bez kvacila? To s "rucnom" kvacilom (bez zaustavljanja) sto imaju 47xx od 1977 pa "ovamo"? Ili se to zavisi(o) od opreme ne od god. proizvodje?
Ručka (velika) se nalazi pored male ručice kardana sa kojom se uključuje kardan.Posle radiš samo sa tom velikom ručkom.Jedino kada je ručkom isključen kardan ne radi hidraulika.Za branje,presu-idealno.
Nije to što si napisao_Ovo imaju serije sa 9-kom

I ja kad sam ga video u oglasima,setio sam se kad je bio u oglasu i kad ga je kolega kupio...Lep i dobar,a i nije preskup,

Sto se tice toga sta je sledece, odgovor je da sam vec u pregovorima za 7045 🙃
Ne postoji covek koji ne hvali prednju vucu, bez obizira koji je traktor u pitanju. Van toga sto imam malo tezu zemlju za obradu, tu je i merak koj nema cenu.
Uskoro cete saznati vise. Nasao sam traktor koji je tek stigao iz Frsncuske u Srbiju tj ovaj 7045 i odmah je uskocio u dosta oranja i sve to lepo odrsdio, ocarinjen je i moram sad videti legalnost tog traktora. Treba valjda ici u AMSS tj moram videti proceduru.
Traktor je navodno u mehanicki dobrom stsnju sa losim prednjim gumama i sa 50% sare pozadi sa,radijalnim gumama, i zapusten je na oko. Ako je mehanicki stvarno dobar, u limariju i farbanje kad se ulozi 300e, i kupe polovne prednje gume za 150e, to ce u mojih svega 5ha samo da peva.

Nazad
Vrh