Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako iskljucivanje bez kvacila? To s "rucnom" kvacilom (bez zaustavljanja) sto imaju 47xx od 1977 pa "ovamo"? Ili se to zavisi(o) od opreme ne od god. proizvodje?Pa pre bih gledao 5011 zbog kabine.
5911 ima ručicu za isključivanje kardana bez kvačila.To nema 5711.
Tako sredjen ce imati kad opet odradi sebi, kao na ovom traktoru. Samo napred! 7245!!A koliko je čovjek uložio vremena i novca u detaljan remont gotovo čitavog traktora. Mislim da vrijedi te novce. Za te novce više neće moći kupiti traktor u sličnom stanju.
A ja ostadoh bez nosaca donje vuceStavio cenu pocetnu 5700. I odmah obrzo spustio na 5500.
Zanimljivo da je bilo puno poziva, i nikome nije cena smetala niti su je komentarisali niti se nesto kao cenkali.
Otisao je za 5300 cak sam posle jos ja sam predlozio da platim prevoz tih 50ak evra jer je bas ljubitelj zetora u pitanju koji je vec imao ovaj model.
Evo linka oglasa.
https://www.polovniautomobili.com/traktori/19141974/zetor-5711-citaj-opis?
Ručka (velika) se nalazi pored male ručice kardana sa kojom se uključuje kardan.Posle radiš samo sa tom velikom ručkom.Jedino kada je ručkom isključen kardan ne radi hidraulika.Za branje,presu-idealno.Kako iskljucivanje bez kvacila? To s "rucnom" kvacilom (bez zaustavljanja) sto imaju 47xx od 1977 pa "ovamo"? Ili se to zavisi(o) od opreme ne od god. proizvodje?