Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imali su problema sa prodajom koja je uglavnom bila na zapadno tržište,u tom periodu su imali i dosta reklamacija na hidrauliku,što ih je kostalo a posle toga su smanjili proizvodnju traktora...ovih 5000 lagerovanih traktora je bila petina godišnje proizvodnje Zetora.
Jedan snimak iz 1987. kada je Zetor imao na placu 5 000 novih traktora.Molim nekoga ko govori slovacki jezik, ili ceski, da nam objasni o cemu je ovde bilo rec.
Ništa ne ideDa li na zetora 5320 (7211)ide podloška na diznu pošto ima konus dole i čime čistite dvosjed dizne u glavi
Da,dovežen iz Zagreba na sopstvenim točkovima oko 400kmSavo jesi li ga ti novog kupio 86-e?
Mnogi su to radili u ono vreme.Da,dovežen iz Zagreba na sopstvenim točkovima oko 400km![]()
86 je golf 2 kostao tacno 27000dm.Za Imt ne znam ali znam da je od Rakovice 60-65 bio nešto malo skuplji,a neko ga je poredio i sa Golfom 2 gde su bili identični sa cenom.
Ipak ide.našao sam u korisničkim uputama ide limena podloška max debljine 1,5 mmNišta ne ide
Očistim četkicom na bijax
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Tas dizel 1986 godine tacno 27000 dm kada se prebacili dinari u devize i 3 mjeseca cekanja da se podgine.Meni se čini da je Tas-ov benzinac koštao 14000 dm..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka