Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesantni podaci... To je 20%... A 904 nije bio bez kabine...560 bez kabine sa kompresor i pom pumpa je bio 1600 000 000 a
Ursula 904 2 000 000 000
Evo stari mi kaže
E sad koliko je to maraka bilo??????
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Mogu od ursusa papiriSta mozete reci o 5211 …mislim da je 3 klipa motor vidim lepa velika kabina, e sad jedino neznam jel se mogu nac papiri z takav traktor…
Stvarno su komforni, ali i preskupi. Kada sam kupovao traktor gledao sam nesto tako oko 40ks, i 5211 mi je zapao za oko. Samo su cene prejake tada bile(kao i sad), i sreca naleti ovaj moj ursus 902 za istu cenu jednog 5211 i kupim ga. Razmotri i o toj opcijiIma onu ogromnu kabinu bas lepa kabinaali nekako vata polovinu traktora…
Одличан трактор, комфоран, окретан и способан више него што ико мисли. Покојни пријатељ имао 5211 са сивом орашје кабином изузетан трактор код њега је док је суво вукао змај 222 берач и мање је трошио од 7245 којег је имао. Две бразде 756 носио као од шале, а згодан за сетву, прскање, шпартање са змајевком се играо. На крају га његова деца продала за 4000 евра ја викао оцу да га узмемо и средимо нама за пресу, прскање и сетву још хидро волан ма измишљен трактор али отац ма знаш да је запуштен и јбг оде врло брзо. Сад отац каже јбг зезнули смо се требало га је узети.Sta mozete reci o 5211 …mislim da je 3 klipa motor vidim lepa velika kabina, e sad jedino neznam jel se mogu nac papiri z takav traktor…
Vec dugo pricam da nemaju cime opravdati toliko visoku cenu, bar za mene.Jednom prilikom sam sejao nodetkom sa 5245 oduševio me ali je redak i preskup
7245 mi se nije tako svideo i preskup je
Nzm otkud I'm tolike cene
Sent from my moto e5 using Tapatalk