Jel u Banjevcu stoji, pored puta u dvoristu?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel u Banjevcu stoji, pored puta u dvoristu?
Узми ти слободно и 2х35 плуг,друг из Р.Крстура има таквог Зетора и вуче ИМТ 757,2 бразде са њиме без проблема,а њихова земља је средње тешка.Pozdrav društvo, da se pohvalim, kupili smo Zetor 6211, sa originalnom češkom kabinom ovde kod nas u Bačkoj.
Sada smo u potrazi za plugom, kontam da će Olt posavac 2x30 (12 coli) biti dobar izbor za ovu snagu traktora.
Isti slucaj i kod mene sa imt 577 DV i imt 757 2x35 opet tesko ide gde je izrazito teska zemlja,Naravno da sve zavisi od težine zemlje ali svaka godina je priča za sebe po pitanju uslova za oranje u smislu nedostatka padavina ili previše padavina u vreme rada.
Ja recimo sa 7211 u nekoj godini kada je mnogo tvrdo imam dosta problema sa plugom IMT 2x35 i 14" sa pretplužnjacima kao i u veoma kišnim jesenima...
Bolje je 2x30 i nema da misliš.Može on da vuče i 2x35 ali sigurno ne u svim uslovima.Zavisi kakvu zemlju imaš-to ti najbolje znaš.Pozdrav društvo, da se pohvalim, kupili smo Zetor 6211, sa originalnom češkom kabinom ovde kod nas u Bačkoj.
Sada smo u potrazi za plugom, kontam da će Olt posavac 2x30 (12 coli) biti dobar izbor za ovu snagu traktora.