Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A najveći problem,što su većinom u rukama nakupaca.Naročito Pančevo,Dolovo,Crepaja...Pošten čovek ne može da kupi traktor a i da ga proda od tog ološa.Za 6000e nema 6211 i 7211. Čak i dobar 7011 sa originalnom kabinom se teže može pronaći za te pare. Ja sam moj platio 5500e plus sam ulozio preko 500 e za prednji trap, kočnice i remont sistema za grejanje. Posle toga jos boš pumpu sam radio i pretresao hidrauliku i tako nakupi se tu dok se dovede u neko ok stanje.
Nakupci i šverceri su po meni istNe znam zašto vam smetaju nakupci. Dobar traktor se lako proda za realne novce uglavnom u selu ili po preporuci, a nakupci ne plaćaju realno već ispod cene. Uglavnom gledam da kupim od dugogodisnjeg vlasnika, robu od svercera ne gledam.
Prvo kažu da je prodat sinoć a onda te vode po selu kod kumova.I kod jednog smo popili piće i kafu.I lepo nam čovek reče:Šta ste vi očekivali za te pare.@pidikanac ne želim da grešim dušu niti ikog da omalovažavam jer kao sremac ne poznajem te krajeve najbolje. Pre 5-6 godina moj komšija je po oglasu za IMT-a 539 otišao u neko selo iza Pančeva, traktora sa oglasa nigde nije bilo, a cigani su ga stavili u nekog starog bmv-a na zadnje sedište, još dvjica seli nazad do vrata da nemože izaći i vozali ga. Pokazivali mu krševe i tražili provziju.
Da ne skrećem sa teme, ako su lagali mene onda ja lažem vas.
U Dolovu bas to rade. Drugara i mene su vodali cigani po selu kao mecke i u Banatsko Novo Selo i samo smo molili boga da se izvucemo ziviE vidiš sad si dao malo drugačiju sliku selo iza Pančeva cigani ga vozikali i tražili proviziju a kupovao 539. Ima dosta sela oko Pančeva ali samo u nekima gore pomenuti trguju traktorima tako da Bavanište ne spada u ta sela jer nije da nemamo pomenute već nemamo imt traktorenema kuće koja nema bar jednog Zetora.
Onda je kružila priča da im je lokalna zadruga ostala dužna za repu ili šta pa im je davala traktore.Zato su se ljudi pecali.A nisu mi jasni ni ti koi idu na takav oglas
IMT 539 2002 godište sa plugom1200e.
Drugar se napalio bas na taj jeftin a dobar 539,i rekli su mu da je traktor u smederevu i kad smo stigli u smederevo pozove telefonom i covek mu kaze da je traktor kod svaje u dolovo,ja mu odma kazem da ne idemo badava nema od toga nista ali on resio da ide pa nema boga i tako ...Barbula, garant ste išli da pazarite nešto jeftino a dobro![]()