petarkrsmanovic
Član
Manjevicu, kako da prodajes bre kabinu?! Pa necu posle da kupim traktor bez kabine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sam razmisljao da skinem, ali je greota skinuti kabinu sa Zetora.
Sve je ipak na prodaju, bilo grehota ili ne...Ja bih prodao svoju kabinu ako neko hoce. Moze sa Gramer sedistem i bez njega.
nije na oglasu,covjek je pravio za sebe!Jel to ona što je na oglasima Pik(olx.ba)?Jest je čovjek napravio svaka mu čast, samo čini mi se samo da fali gore mali hladnjak za grijanje.
Pošto je onda traktor.Dobar bravar sa malo mašte može da je napravi.Nije kabina pravljena od zlatnih poluga nego od kutija i limova a pendžere poručiš i eto kabina.Ima ko je u tim vodama pa se da lako izračunati koliko može izneti takva kabina (NOVA) a ne polovna za 5000EZnam, a Drale je verovatno vec dobio privatnu poruku sa pocetnom cenom, opet mnogo manjom od tih 4-5000e
Po meni su te kabine najbolji deo tih traktora i ako nema kabinu onda nije to to.
Ovaj sa prvog linka daje i komplet istrument tablu sa volanom. Zato i trazi 1800e.
Evo je kao moja koliko vidim. Pise da je za 4718 ali ustvari je 4711 tj uska je, nije siroka kao na 4718
https://www.oglasi.rs/oglas/338244/kabina-za-zetor-4718
Pa kolko moze biti teska jel vise od 300kg gvozdja(300e), nek su i stakla i kederi jos 400e . Ima posla lepog.
Samo estetski je nikad nebi pravio takvu. Nije mi naoko lepa kvalitet ok.