Kačerac
Član
Da 45 konja...isti motor unutra (4701)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj iz LeskovcaDobro izgleda ovaj is Leskovca Ali na zalost moj budzet za traktor je 7000-7500e.maksimum.Gledam torpedo I'ma da biras za te pare Ali ne smem zbog menjaca, imam dosta tesku zemlju a mnogi see zale da su I'm slabi menjaci.
Manjevicu koji je simptom kada ode puz volana?
ili je to ili si škart robu kupio.Ljudi, izgleda da mi je opet otisao puz volana na 6011, a pre godinu ipo je majstor zamenio.
On ipak bio tezak na volanu, a stavljeno sve novo, spone, biksne, puz. I sad opet izlomio.
Pa nesto razmisljam da majstor ne zna da namesti, nasteluje.
Sta mislite o tome?
ili je to ili si škart robu kupio.
Nije valjda da i za Zetora postoje skart dijelovi?
Si morao da skidas krila da bi skinuo rame od poluge? Taj posao me tek ceka....To sa pumpicom je normalno kod tih starih Zetora. Zamašćen mjenjač liječi se zamjenom o-ringova na mjestima gdje poluge prolaze kroz kućište. Sve to je jako jeftino samo ima posla dok se izmijenja. Ja sam na mom sve to sredio kada je kupljen, mislim da me komplet o-ringova košta par evra.
Kardan, ja mislim da netreba skidati krila nego samo izvrneš vijke na ramenima i skineš ih ako se razumijemo?
Hvala druze, razumeo sam sada kako se skida.![]()
Nema na čemu, zaboravih da trebaš da zabilježiš ramena na kojoj su ti visini bila da poslije ne moraš napamet riktati, a to samo šrafcigerom povučeš crtu sa ramena na poklopac hidraulike i tako onda znaš gdje su tačno bila, gdje ih trebaš uzubiti.