ichbinmilan
Član
Filipe, u kom si mestu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri da li je mozda skinuo prednje tegove koje idu ispod haubeMoj brat od strica je prosle godine prodao ZETOR 4712 mislim da su mu ostali tegovi koji idu u felne prednjih tockova ako nekome trebaju mogu sutra da proverim.
Ja mog opteretim sa dodatnih 200 kg i to je sasvim dovoljno za moj traktor...Moracu da nastavim da trazim. Moram nazvati i Mariju Muhu da ga pitam koliko su novi i da li mogu da se nabave. Trenutno mi je traktor tezak 2050kg, ali osecam da je malo tezi mnogo bi bolje vukoa i plug i tanjiracu, posto su mi neke parcele sa nagibibom. Kada bi mu dodao jos nekih 200 kg bilo bi taman.
Moj brat od strica je prosle godine prodao ZETOR 4712 mislim da su mu ostali tegovi koji idu u felne prednjih tockova ako nekome trebaju mogu sutra da proverim.
Marko
To je NORMALNO...
Izuzetno je teško motati volan,pogotovo u mestu,ne verujem da ti neki mehanički defekt doprinosi utisku "težine volana"...
Kolega vec 3 puta rasklapa zetora (mislim da je 7745..)Promijeno mu lamelu,druk lezaj,capce i sad mu se druk lezaj konstantno okrece.To mi je sinoc ispricao i valjda ce ga ponovo rastavljat...sumnja u los kvalitet druk lezaja