AcA OPEL
Član
A jel zna neko gde ima prednji tegovi za C 360 sto idu u felne? Ja naso, ali samo za jedan tocak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zadnji tegovi, bili su na oglasu, možda sam pogrešio grupu ali on ih prodaje
E ovako...
Rupe u "prstenu" su međusobnog "razmaka" 36cm, a udaljene su od centra felne (i "prstena" istovremeno) 20cm....
Rupe u "srcu" (centralni teg) su međusobnog "razmaka" 8cm....
Mereno od centra do centra rupe....
Nisam merio u "srcu" "razmak" između centra i bilo koje od 8 rupa na centralnom tegu...
Jeste srećni?
- - - - - - - - - -
Izmerih malopre i taj razmak....
Centralni teg - od centra tega do centra rupe = 10cm
Od centra tega do centra one 4 rupe za "original" montiranje = 7cm
To je to....
Sad samo da Filip (ili neko treći) izmeri na felni Zetora i znaćemo definitivno da li se mogu tegovi od Ursus-a C-335 "nabudžiti" na Zetor (konkretno) 4718......
Teg je teret ma gde ga stavio...
Po meni je bolje da budu u komadu i na broju na namenskom nosaču napred, nego na točku...
Onda, k'o što Arpad reče sinoć, ne odgovaraju (90%) - 100%....Centar sa centrom rupe one tri rupe je 12 cm, a centar sa sa sredinom srafa na felni 8,5 cm.
K'o da je tesko izbusiti tri rupe fi 17 ako ne odgovaraju... Jer raspored vijaka na glavcini je isti, pa ako srce za tegove ne moze da se montira onda samo montazne rupe treba prebusiti...Onda, k'o što Arpad reče sinoć, ne odgovaraju (90%) - 100%....
Ja se, ondak, zajeb'o u predračunu...
Nije u tome fazon, koliko sam shvatio Filipa, on u najmanju ruku hoće da nabavi original, a ako to ne ide, da makar "nabudži" nešto, a opet u granicama originalnog, bez prepravki....Zato se raspitivao da li može (uz minimum prepravki) da se namontira od Ursusa na Zetor....K'o da je tesko izbusiti tri rupe fi 17 ako ne odgovaraju... Jer raspored vijaka na glavcini je isti, pa ako srce za tegove ne moze da se montira onda samo montazne rupe treba prebusiti...
Ta fotografija je uslikana kada sam tek montirao tegove, i estetski NIJE prihvatljivo....To je minimum prepravki i estetski i funkcionalno je prihvatljivo. Zakljucak je da moze.