AcA OPEL
Član
Neko je relativno skoro postavljao slike tih tegova montiranih na c 360. Ako se ne varam njima je srce felne isto pa je logicno da se tegovi hvataju. Mada, opet je bolje da se to sigurno utvrdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E tih 10% sto fali, to malo devojci srecu kvari.90% sam uveren da pasuje tegovi sa pomenutog Ursusa na Zetor...
Filipe, imas i fabricku opciju da napunis zadnje gume vodom. Otprilike moze da stane u jednu gumu oko 250 litara vode. Ne drzi me za rec. I eto resenja da se ne zezas sa tegovima.
90% sam uveren da pasuje tegovi sa pomenutog Ursusa na Zetor...
- - - - - - - - - -
Mogu premeriti raspon rupa na "prstenu" i na "srcu", pa nek' kolega Filip izmeri na njegovoj felni od Zetora i znaće na čemu je, odgovaraju li mu ili ne....
Inače, oni tegovi od Ursusa kompletni, u Oglasima, za 100 eura, zaista nisu skupi...
Izađe 60 dinara po kg, a to je "skoro" kao cena otpadnog gvožđa...
- - - - - - - - - -
Nisam uopšte imao potrebe da smišljam način kako da uglavim "srca" na moju felnu, 2 prstena po točku su sasvim dovoljna, a to je 50 kg, i to samo kada orem, inače su demontirana s traktora...
90% sam uveren da pasuje tegovi sa pomenutog Ursusa na Zetor...
- - - - - - - - - -
Mogu premeriti raspon rupa na "prstenu" i na "srcu", pa nek' kolega Filip izmeri na njegovoj felni od Zetora i znaće na čemu je, odgovaraju li mu ili ne....
Inače, oni tegovi od Ursusa kompletni, u Oglasima, za 100 eura, zaista nisu skupi...
Izađe 60 dinara po kg, a to je "skoro" kao cena otpadnog gvožđa...
- - - - - - - - - -
Nisam uopšte imao potrebe da smišljam način kako da uglavim "srca" na moju felnu, 2 prstena po točku su sasvim dovoljna, a to je 50 kg, i to samo kada orem, inače su demontirana s traktora...
Na FB gupa dobra zemlja su nuđeni orginal zetor tegovi
I ja se secam da si mi to pisao. A one dve slike sa predhodne strane su iz tvoje kolekcije90% sam siguran da ne pasu ti tegovi.
Pre par godina sam probao (te "cvetove" a ne prstenove), nisam uspeo bez reducira.
Treba proveriti i te prstenove, ali mislim da je tako, t.j. da ne pasu.
Ni ja ne mogu da ih pronadjem. Prednji ili zadnji?Na FB gupa dobra zemlja su nuđeni orginal zetor tegovi
I ja se secam da si mi to pisao. A one dve slike sa predhodne strane su iz tvoje kolekcije
- - - - - - - - - -
Ni ja ne mogu da ih pronadjem. Prednji ili zadnji?