aca74
Član
Da je lep ovaj zetor, kao lutka je lep. I da je skup, jeste skup. Ali merak cenu nema, a sigurno sa trobraznim plugom ne potroši toliko mnogo da komentarišemo o prevelikoj potrošnji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zezas se da za 3ha oranja imas 7745 i trobrazni vogel vario obrtac?
Kardan, koliko zemlje radis kada imas ovakav traktor, i jos kupujes drugi? Izgleda zekonja prelepo stvarno.. Samo covek da ga slatko vozi svaki dan. Bas ti zavidim.
p.s. tek sada vidim koliko lavova na kapiji imas, na predhodnoj strani. Sad mi je mnogo jasnije odakle ti toliko para
radi, nema veze u kojoj je. Ima i automatski blokirac na prednjoj osovini koji funcijonise napred i nazad.Dobar zekan svaka casr.
A jel mu prednja vuca radi i u brzim i u sporim. U odnosu na starije modele?
Kardan, gde pronalazis ovakve masine sa malo radnih sati? Je li preko nekog sajta ili imas nekog u Svabiji?
Kardan, gde pronalazis ovakve masine sa malo radnih sati? Je li preko nekog sajta ili imas nekog u Svabiji?
Prosto mi neverovatno da svabe prihvataju takva cenkanja.
Zato sto su mnogo vise trazene siroke kabine nego uske... tako sam cuo, da je zbog toga.Ljudi ne kupujem nista i ne spustam cenu. Zasto mislis da moze cena dole toliko zbog kabine koja je isto oridjinale?
Kako da objasnim, u pocetku nikako se ne pominje se cena(Ti kada si vec dosao znaci spreman si da platis iztaknutu cenu)... Gledas traktor i trazis falinku, naznacis je dobro, gledas reakcije. Pa pustis njega da ti kaze cenu.. Znaj te on ocenjuje kao i ti njega i jednostavno se primeti sta moze a sta ne. Nikako visoki tonovi i mlataranje rukama, vec smireno i tiho se dogovaras.Pa to je meni upravo i cudno da se oni ne uvrede kad im neko ponudi 2000-3000 evra manje za taj traktor koji je u perfektnom stanju. Ja recimo kad prodajem nesto i da mi dodje neko i lupi neku mnogo nizu cenu samo bi se okrenuo i zavrsio razgovor o tome.