Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si se možda raspitivao koliko koštaju nove glave sa ventilima?
Pazi, ta cev kada je namestena, stalno duva ili hladan vazduh ili topao, zavisi da li je traktor vruc ili ne. Na samom ulazu u kabinu ima klapna koju mozes da zatvoris i onda duva napolje umesto u kabini. Cev je posebna i lako se skine. A plastika kod ventilatora je fiksna tj nju nikada ne diram tj ne menjam nikakav remen.Marko lijepo si ovo odradio, sad sigurno radi kao sat.Nego da te pitam, vidim da imaš grijanje u kabini pa me zanima dali stalno duva topli zrak ili se nekako zatvori,i kako menjaš remen kad ima ovaj lim oko propelera.Pozz
Marko lijepo si ovo odradio, sad sigurno radi kao sat.Nego da te pitam, vidim da imaš grijanje u kabini pa me zanima dali stalno duva topli zrak ili se nekako zatvori,i kako menjaš remen kad ima ovaj lim oko propelera.Pozz
Hvala sasacre, nisi zakomlikovao. Ja sam mislio napraviti na Ursusu c360 grijanje pa me zanimalo kako to funkcioniše.
Jesam. Nove glave su 7500 din u Goloboku. To sam saznao tek kada sam vec ostavio glave na rad i kada sam narucivao dihtunge. Moze se reci da se vise isplati uzeti nove glave, obzirom da se dobijaju kompletne .
Pitanje za zetoraše kolko su teški tegovi sa slike i koji je promer rupe u sredini tega i koja je debljina istog??
Skuplje nego kod nasGorane, kakve su cene ovih starudija tamo? Zanima me 6045 ili 7045, tako nesto. Kako ide uopste uvoz tih traktora? I ko je ovaj sto ti upao u fokus da kvari sliku?