jbrtka
Član
Au pa to nisam znao,znaci ovaj je onda nekako blizi originalu
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Прешов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au pa to nisam znao,znaci ovaj je onda nekako blizi originalu
Kakve su to vlad presov kabine?
Da li je neko menjao filter hidraulicnog ulja kod Zetora npr. 7711, to je onaj sa desne strane motora ? Zanima me koji ide ulozak unutra?
A onaj okrugli cep sa maticom ispod sedista,sta je to? Meni kad nosim prskalicu poceo da cupka hidrulik,kad dam gas protera al kad je ukljucena pumpa nesmem zbog membrane.5011 je u pitanju.Ja sam menjao prosle godine na 7245,znam da je papirni ulozak al ne secam se tacne oznake. 5011 ima filter na pumpi.
A onaj okrugli cep sa maticom ispod sedista,sta je to? Meni kad nosim prskalicu poceo da cupka hidrulik,kad dam gas protera al kad je ukljucena pumpa nesmem zbog membrane.5011 je u pitanju.
Kod mene na ursusu su tako uradjene kocnice ima vec 15 god. Prosle god sam menjao cilindre itd...Imam problem kod kocenja za zekonjom. 99% je stradao "mesac" koji rasporedjuje ulje ka jednom i drugom tocku. Kao da je ostalno otvoren. Kada gazim jednu kocnicu, propada jer ulje odlazi ka drugoj, a isto se desava kada gazim drugu stranu kocenja. Kada su spojene, onda traktor koci jer nema prelaska ulja vec je pritisak svuda. To traje vec nekih dve godine.
Covek u susednom selu ima 4718 i pitao me da li imam taj problem (kao da mu je neko rekao). On je to resio na sledeci nacin, pa rekoh da li je neko ovo isto prepravljao? Zapravo, izbacio je ovaj mesac u potpunosti, i direktno povezao levu cev sa levom papucicom za kocenje i desnu sa desnom. Sada mu kocnice rade odvojeno kao celina i kaze da je prezadovoljan.
Sta mislite o ideji?
image hosting 10mb limit