Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj kabine od rakovice, ima toga sada dosta, one što su išle u Egipat skidana je kabina. One su dosta komformne, mislim na veliku za 65, uz pristojnu cenu.Pozdrav! Imam zetora super 50, u porodici je vecnost... ugradjen je motor od rakovice, sestak, 65ks. I danas se koristi, kosenje, malo oranje, suma, i zaisa ide.. da kucnem u drvo. Međutim, nema kabinu, mislim da nikad nije ni imao. Moze li mi neko reci, koja bi mu kabina odgovarala (osim originalne, naravno)? Razmisljao sam o imt kabini za 560, 577, ili neka veća/ manja? Ima li neko iskustva sa tim, i koliko bi prepravki moralo da se radi?
Hvala unapred!
sasacre ....Jel ga ti kupujes za trku,izlozbu ili njivu? (hauba u roze?!)Kupi rusa za e4000.
Takve je sreće ali generalno nije tako.
@sasacre
Kada sam bio na jednom sajmu kod Brna pre par godina, lokalni ceski seljaci organizovali "traktorijadu" (bili oldtajmeri, plus trka po blatnjavom terenu sa raznim preprekama)...
I sad stojimo kolega i ja sa strane i gledamo lepe 7245, 7745 isl. i divimo se, neki Cesi pored nas stoje i smeju se, a jedan od njih nam dobaci "E ovo vam je najbolji Zetorov duplak u istoriji (u susret nam ide 6945)"...Mi kao, kako?Pa zar nisu ovi posle njega bolji, jaci, udobniji itd....Kaze jesu, al taj sta moze da izdrzi, ne moze nijedan (mehanicko kvacilo, lakse pali zimi u odnosu na 72 i 7745), izdrzljiviji menjac, ima 4 karike po klipu itd...Tako da te serije 7 i 9 nisu mozda udobne kao ove kasnije, ali su dosta zahvalne i izdrzljive...