Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta se desava ako recimo upalis traktor i stojis u mestu? Hoce li podici temperaturu kroz neko vreme? Kod mene je isto kao kod Boleta iako sam menjao termostat.
I jedno pitanje za sve: da li je normalno da, kada otvorim hladnjak i pogledam, vidim da uvek "fali" antifriza da se dolije? Ako dolijem, dodje do prelivnog creva i naravno izbacuje visak. Cim se traktor vozi, ponovo spadne voda do tog nekog nivoa i tu drzi u negodled tj ne spada vise. Celije nisu gole nikada.
Kad upalim traktor i stoji, normalno da nece podici, stoji na 60. Cim pocnem da ga vozim dodje do 80, u oranju predje 80A sta se desava ako recimo upalis traktor i stojis u mestu? Hoce li podici temperaturu kroz neko vreme? Kod mene je isto kao kod Boleta iako sam menjao termostat.
I jedno pitanje za sve: da li je normalno da, kada otvorim hladnjak i pogledam, vidim da uvek "fali" antifriza da se dolije? Ako dolijem, dodje do prelivnog creva i naravno izbacuje visak. Cim se traktor vozi, ponovo spadne voda do tog nekog nivoa i tu drzi u negodled tj ne spada vise. Celije nisu gole nikada.
Normalno, hteo mu reci da sam i pare spremio samo da me tata pusti i stizem.Nisi valjda zvao?