Po katalogu bi trebalo da je 4ksZna li se koliko ima kw ovaj alnaser na zetoru 5711?
Sad sam menjao biksne i trazio neku oznaku ali je nisam nasao. Pita me zet jer hoce da zna.
photo uploading
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po katalogu bi trebalo da je 4ksZna li se koliko ima kw ovaj alnaser na zetoru 5711?
Sad sam menjao biksne i trazio neku oznaku ali je nisam nasao. Pita me zet jer hoce da zna.
photo uploading
traktol-8o ili sae-90pozdrav pitahje za pomos koje ulje koristi zetor 5911 u menjacu -hidraulika?
GledaoDa li znate nekog majstora koji bi znao prepraviti vrata na 7011 da budu kao na novijem tipu x211 i x245 da se otvori gornje staklo na vratima? Na pamet mi pada onaj lik iz Padine što prepravlja Torpeda, mada možda bi bilo bolje kada bi bio negde bliže.
Sta mislite o ceni/stanju za ovu masinu? http://www.polovniautomobili.com/traktori/9677869/zetor-4911