zombie_666
Banned
Ne znam, i kod mene se na motoru nalazi ista takva žica ali nisam upratio kuda ide. Vjerovatno je to sonda koji registruje pritisak ulja pa pali i gasi lampicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako skinete tu žicu upali se lampica od ulja
Ili se ne dogodi ništa . Žicu kad spojiš sa masom zasvetli kontrolna sijalica pritiska ulja .
Dali ova dva srafa(vijka) drze to kuciste(od spirale) da bude fiksno?Kaj nisi pital, bi ti sliku metnuli da vidiš.
Sad trebaš skinuti jedan od poklopaca i napeljati kuglice na puž.
Kod mene se to kuciste pomera u pravcu strelica na slici po 90stepeni od prvobitnog polozaja kad nema spirale u njemu dal je to normalno?Ta dva srafa drze plocicu na kojoj je stifta koja drzi kuciste spirale. Isto tako i sa druge strane.
Imalo je lufta u volanu poprilicno pa reko da vidim sta je problem... Evo slike ima 64 kuglica e sad kako poredjati a da neispadaju dal ih namazati pa da se tako zadrze za kuciste?To je normalno zato sto kada je spirala u njemu i vrtis volan levo desno kutiste ide gore dole i preko poluga pomera tockove. Dali si ti nesto osetio da nije u redu ili si to rasturo iz ciste radoznalosti?
I na jednom i na drugom, nego dal ce smeta ako ubacim jos koju kuglicu da popunim prazan prostor?Jesi li ustanovio gdje ima tacno luft.Na kuglicama po kojim hoda navojno vrtenu u puzu ili na nosacima puza.