aca74
Član
Dolovac, jel morao motor na remont?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I radilica nova ide vracam ga na standard,pribelezicu troskove. Odustao sam jer sve sto bi uzeo morao bi da doplatim pa da posle mozda opet ovo radim ovako ce da ga dobro protresemo i znam na cemu sam.Da je samo trebao motor, pretpostavljam da nije trebalo da se skida prilikom generalne?
Ako ni nije problem, pribelezi troskove pa nam javi.
Jel to znaci da si definitivno odustao od prodaje i da ga sredjujes za sebe?
Zombi mozes li uzeti oba modela, platiti jedan a drugi tj neodgovarajuci radnim danom vratiti. tako ja radim kada ima nedoumicu oko delova. Normalno kod proverenih trgovaca.Planiram da radim desne kočnice na Zetoru (7045) i prodavci su me malo zbunili kada sam išao da kupim dijelove. Naime, prošle godine sam radio lijevu stranu. Skinuli smo reduktor, kočioni doboš, pakne i obruč ručne kočnice te cilindar, uzeli sve novo i stavili. Kada sam prije par dana otišao da kupim sve to i za desnu stranu, zbunili su me pričom kako imaju dva modela kočionih pakni i obruča. Valjda imaju neku duži i neki kraći. Sad ne znam šta da radim jer ispada da opet moram sve da skinem pa da nosim stare dijelove kako bih kupio po uzorku a to mi ne paše jer to moram da radim vikendom a tada ne rade prodavnice. Imam stare pakne i traku sa lijeve strane pa me zanima mogu li po njima (kao uzorak) uzeti sve što treba da desnu stranu? Takodje, jesu li isti lievi i desni cilindar ili i tu postoji jedan posebno za lijevu i posebno za desnu stranu?
Pakne i pojasevi su iste sa obje strane, a cilindri su različiti lijevi desni.
Drugačiji položaj odzračnika.
Zombi mozes li uzeti oba modela, platiti jedan a drugi tj neodgovarajuci radnim danom vratiti. tako ja radim kada ima nedoumicu oko delova. Normalno kod proverenih trgovaca.
Imam problem i mnogo bi mi znacila pomoc ako neko zna... Zetor 5245, kad stoji ugasen vise od pola sata da bih ga upalio moram na pumpi rucno da napumpam (nadrukam) gorivo. Da li je neki manji problem, otklonjiv kod kuce ili nekog majstora ili da nosim pumpu kod bosiste.. Hvala puno