U 7211 moze ali u 70 11 nemo,s nikako...Vi sto se bunite za cene Zetora i Golfa 2 zasto ih jednom neobireti vi pa da onda svi kupujemo po realnim cenama . Ja ima 2 i nijedan mi nije bio skup a Massey mi bio jako skup. Sta da se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta onda reci za 5711 iz 1976 god,covek trazi 4000.Sad idem od njega.
Nemoze se uporediti ta kabina uzana sa ovom ...odlicno je ispalo'6711 je cesto na oglasima za oko 3500-4000e. Ne vidim neku znacajnu razliku izmedju 6711 i 6911. Doduse, ne znam da li ste vi primetili, ali su cene traktora otisle malo gore.
Kada sam pre skoro tri godine kupovao traktor, pratio sam svakodnevno cene univerzal 445, zetora od 50-70hp i bilo je jeftinije nego sada u proseku za nekih 500e.
@kockasalascenej
Kakva je razlika u izolaciji sada? Jel je dosta tise u kabini?
Kad pocnes da odvajas sa strane i stedis, vidis kako gomila sporo napreduje.
a da stvar bude jos kontradiktornija, cene zetora porasle kada je drzava smanjila subvencije sa 100 na 20ha, kada je evro skocio sa 115 na 124, kada je cena poljoprivrednih proizvoda pala itd.
Pa zbog toga sam i pitao bas juce bosch servis zeravica da mi kazu koliko hp ima moj traktor po broju pumpe, i kazu da ima 57 a na saobracajnoj 55hp, tako da mi to govori da je do pumpe. Nema gde drugo da bude razlika obzirom da su motori svi isti sa istim precnikom klipa. Njima cu da posaljem pumpu i dizne na proveru za 3-4 dana, i kazu da ce fabricki stelovati na 57hp.