Zetor

Dal ima negde katalog ili bilo sta za ZETORA 5011.
Planiram kupiti jedan za voce.
Ne mogu nista naci o njemu.
Da li moze da nosi dvanistice gume (zadnje).
Jos po nesto,pa ako znate neki sajt hvala unapred.

MArko nemoj da skidas sa Scrib-a samo kopiraj tekst i prevedi na neke od sajtova ili ja da to uradim :)

- - - - - - - - - -

U pravu si marko bez placanja nece, a ja kada sam pre par dana skidao za Yugo 55 uputstvo nisu trazili novac

Mangupska posla. Navuku te tako sto ti prikazu prvih 2-3 strane, i posle cao.

Ima dulkaarpad dosta dokumentacije na racunaru, pa ce mozda imati za ovu x0xx seriju.

Dal ima negde katalog ili bilo sta za ZETORA 5011.
Planiram kupiti jedan za voce.
Ne mogu nista naci o njemu.
Da li moze da nosi dvanistice gume (zadnje).
Jos po nesto,pa ako znate neki sajt hvala unapred.
Moze da nosi 12-ice gume pozadi,jednom recju odlican traktor za sve lakse radnje.Obrati paznju jedino na velicinu kabine posto je dosta siroka pa mozda pravi problema kad ide kroz redove voca.

Pogleda cu, pa ko prvo stigne, zombie_666 ili ja.
Inace odlicni traktori, moze da nosi 12-ice, sve zavisi zasta se koristi :ppozdrav:

Mogu samo da se zahvallim na informacijama ima sve sto mi je potrebo.

ddragan
Slozice za vucni automizer i sve ostalo sto ide u vocarstvu.
Kabinu odmah skidam ,mislim da fizicki nista nije veci od rakovice.
Po meni odlican je to traktor iako nemam nikakvih iskustva sa njim
gledajuci cenu sa kvalitetom mislim da je ZETOR odlican.

Pretpostavio sam da ces kabinu da skines,ali to je najveca steta da se to uradi na Zetoru(ako je u pitanju Ceska original).Ta kabina je tisa i zadihtovanija od bilo koje nove kabine na IMT-u i IMR-u.

Cini mi se da se kabina lako skida i namesta pa cu zato pri zastiti kabinu vracati.
Voce sto sada sadim rezem ga tako da mogu da prolazim u buducnosti sa kabinom.

Zetordzije, sta je najcesce uzrok propadanja pedale (kocnice) na zetoru 6011. Mislim ima li nesto sto je bas prepoznatljivo problematicno, ili redom skidanje cilindara....pa sve ostalo ?

Nazad
Vrh