Mixer
Član
Probaj da ispustis vazduh, ako dobijes tvrdocu dobro je, ako ne, menjaj cilindre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutra idem da gledam jednog Zetora 5718. Moze li mi neko reci nestoo njemu? Koristio bih ga za setvu, prskanje, spartanje. Mozda nesto malo za oranje, ako uleti u ispomoc
Nisam ga pazario. Traktor je dugo stajao. Zalepila lamela, prednje gume treba da se menjaju, Nema akumulator, ne rade kocnice, treba srediti limariju(farbanje). Zadnje gume su nove. Treba raditi bosh pumpu i dizne. Ima sigurno ulaganja od 1000e. A trazi 2500e. I plus je samo carinjen, nije registrovan, a papire od carine nema. Razmisljao sam da mu dam 300e za gume, a ostalo na kilo. nego reko naljutice se. Pa sam bio fin i rekao mu dovidjenja, razmslicu....Ajd javi sta si uradio tj da li si ga pazario ili ne. Okaci i sliku da ga vidimo.
Dobio sam poruke, ali mi je visilo obavestenje da mi je sanduce skoro puno. Kucao sam sa mobilnog, pa nisam smeo da rizikujem tj da sinoc, onako malo pripit posle slave, odgovaram na privatnu poruku preko mobilnog, pa da ne zezne to da poruka ne moze da ode jer je sanduce puno. Ispraznio sam sanduce i odgovorio sam ti sada
Pao mi je na pamet reverzer,mozda puzece brzine?Ako je iz uvoza,postoje modeli sa dosta opreme koju "obicni" nemaju...Sklopku imaju od 120ks pa na gore,a sto se tice rucke mozda je za kipovanje nesto,nevidi se na slici da li sa one strane gde je rucica za hidrauliku ima i za kipovanje ili je to isprebacivano nesto.Nevidim za sta bi mogla drugo da sluzi
20 - 30.imam zetor 6718 treba mi pomoc oko ventila ! na koliko se steluju ventili ? malo mi teklo ulje na poklotce gore vidim gumeni dihtunzi jel da pritegnem malo jace ili da menjam ?