Poštovanje, ja takodje imam sivu kabinu kao sto je na ovom traktoru ( https://www.youtube.com/watch?v=YklyYr3JVv4 ). Kod nas to zovu Orašje kabina, sad, koliko je to tačno, ne bih znao... Isti traktor 6211, ista kabina. I znam za Češku kabinu, komsija ima 7245, ali u poređenju sa ovom sivom, dosta je nezgodnija za ući u kabinu i nepraktičnija. Manje stakla ima. Ali mi djeluje kvalitetnije. Pozz
- - - - - - - - - -
Hvala, to sam već vidio, ali dok ne pogledam uzivo, neću znati. Piše da je to ''laka vuča'', kao malo je uža jer je navodno to vuča od Zetora voćara... Moraju se stavljati neki distanceri itd. I dalje mi nedostaje priključak sa diff i kardan, ali kada budem šetao po Rumi 2og i 3eg, to će mi biti zadatak. Hvala još jednom.
- - - - - - - - - -
Hvala, to sam već vidio, ali dok ne pogledam uzivo, neću znati. Piše da je to ''laka vuča'', kao malo je uža jer je navodno to vuča od Zetora voćara... Moraju se stavljati neki distanceri itd. I dalje mi nedostaje priključak sa diff i kardan, ali kada budem šetao po Rumi 2og i 3eg, to će mi biti zadatak. Hvala još jednom.