Zarkov mali :)
Član
Markokg1982, nemoj da mislis da se novi 549 ne kvari.. Da ne nabrajam ovde otisli bi u off...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno mogu da se ubudze i za haubu.
Nego jel moze neko da mi kaze da li je moguce da je Zetor 5245 tezak 3200kg,ili je to sa tegovima?
pazi kada se izbaci iz brzine i stoji ugasen gurali smo ga napred nazad ne okrece propeler za hladnjak,to mi je jako zbunjujuce,ostane tako izbacen zgazi se kvacilo i upali cim se pusti kvacilo gasi se
napominjem kada je ugasen i izbacen iz brzine guranjem napred nazad ne okrece ventilator,znaci da menjac tada izbacuje iz brzine
a menjac salta normalno u brzine i spore i brze sve radi normalno
pazi kada se izbaci iz brzine i stoji ugasen gurali smo ga napred nazad ne okrece propeler za hladnjak,to mi je jako zbunjujuce,ostane tako izbacen zgazi se kvacilo i upali cim se pusti kvacilo gasi se
napominjem kada je ugasen i izbacen iz brzine guranjem napred nazad ne okrece ventilator,znaci da menjac tada izbacuje iz brzine
a menjac salta normalno u brzine i spore i brze sve radi normalno
Mislim dje to jaka cena za zetora mojmbrat je platio 8500e sa transportom i novim akumulatorom .
kod mene je u pitanju original ceska kabina mozda je kod drugih laksi prilaz...