Bi Zeleni
Član
Dulka a da se ne bude propinjao?
Jesi ti ocima video da je on nosi?
Sta mislis o jednorednom beracu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojavila mi se buka u menajaču , kad je pod velikim opterećenjem ili pri kretanju iz mesta gde treba veči gas čuje se neko klepetanje koje traje sekund (kao neki udarac) . Pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa tako nečim . Da li traktor treba na tri dela (motor , menjač i diferencijal) , na kom delu ostaviti kabinu , neki savet . 6011 je u pitanju velika kabina .
Za pocetak skini poklopac mjenjaca i vidi sta se desava.Posebno provjeri luft na vratilu(osovini) gornjeg snopa zupcanika u prednjem dijelu..
Dulka a da se ne bude propinjao?
Ja sam ga pre nek dan rasturo zbog tog iglicastog,traktor na pola,poklopac menjaca i hidraulika se skida,skinuli smo i cizme,i kad skidosmo spojnicku iglicastog i nema nikako,onda bronzanu biksnu napravimo sa kanalima za ulje u spiralu.probusimo rupe koje vode kroz zupcanike sklopimo i cepaj sve ostalo je tip top. jedino smo izmenjali sve semeringe.
Koliko sve to košta grubo . Nemam neku predstavu , nisam do sada radio menjač .
Radi se o zetoru 5011, zakovao se mjenjac, odglavili ga i poslije toga cuje se nenormalno bucno u 2 brzini (melje kao lud). Jel moguce da je posledica zaglavljivanja mjenjaca, ili je nesto drugo u pitanju ?
Radi se o zetoru 5011, zakovao se mjenjac, odglavili ga i poslije toga cuje se nenormalno bucno u 2 brzini (melje kao lud). Jel moguce da je posledica zaglavljivanja mjenjaca, ili je nesto drugo u pitanju ?