Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ovo znaci povisena potrosnja?Za Zetor 6911 (kad ga je Zombie već spomenio) imam samo riječi fale. Imao sam ga priliku terat u par sezona u transportu žita i kukuruza. Kamionku dvoosovinku sa cca 160-170+ metara žita šamara iznenađujuće dobro. Iz njive di je suvo izlazi bez brige. Gazda ga je, između ostalog, uparivo sa 3x12" i sa vučenom "Mađaricom" offset oko 30 diskova pod kojom je stenjo samo tako, al je nekako išo. Znam za par Zetora 7711 koji su se naradili svih poslova od oranja do transporta na imanju di bi i traktor od 100-120 ks imo fajn posla. Samo kod oba (69 i 77) treba pazit na temperaturu i nema problema. Potrošnja je klasična, Zetorova.
E zato ja imam neku svoju teoriju da su 69 i 59 najbolja serija zetora...
Kad si spomenuo ovo , ja isto muku mucim sa cilindrima kvacila , od kad su original zamenjeni , nikako da naidjem na nove kvalitetne, da duze traju..cilindri kvacila koji brzo propadaju
Da li ovo znaci povisena potrosnja?
Pozdrav dali 2511 zetor moze da vuce jednoredni berac tipa Sip,Zmaj..Da li moze da nosi prskalicu od 440l i 4 reda pneumatsku sejacicu?