Bi Zeleni
Član
Ne ne,pala je neka opklada pa zato,zanima me bas na vagi koliko imam jer mi nelogicno da tolika traktorcina ima samo 5t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stari tip je laksi,za novi tip potvrdjujem reci mityoo-6700 kila ima,to je za ursusa 160 ks,ali sve je to 99% ista slika sa zetorom,zts-om...Ima sigurno više... Po knjižici ima ako se dobro sećam 6700kg. Jedno je sigurno, URSUS 904 sa pripadajućim tegovima i punim tankom goriva teži skoro 5 tona. Mereno u šećerani više puta..... A 904 je četvorocilindraš.....Osim toga 66-ocilindraši imaju i veći gornji rrezervoar, i dodatni rezervoar ispod patosa kabine...
Jel taj turski, komplet sa pumpom, crevima ili samo klip?moze mala pomoc,treba da zamenim klip (polu)hidraulicnog volana,imam popnudu od 260 eva za remontovan ceski i 360 turski ili indiski,sta je pametnije?
Trebao bi biti identičan prekidač kao što uključuje ventilator.Koja je kabina???Zna li neko kako se ukljucuje brisac na Zetoru?Motor je na mjestu,prikljucen je na struju ali nigdje ne mogu da nadjen prekidac kojim se ukljucuje.
Imas li sve na traktoru original hidro volan samo ti je otisao klip?sve u kompletu je turski.......
Trebao bi biti identičan prekidač kao što uključuje ventilator.Koja je kabina???