Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam zaboravio.Nemora da ga stiskaš kada ne upali ali ako slučajno smanjiš gas dugme će se vratiti a ako je gas gore onda s neće vratiti.
Imam frezu sa motorom lombardini 520 i pokojni deda me je naucio da tu sipam malu ulja .. A sada vidim da zapravo treba malo nafte da se sipa.. U svakom slucaju je pusilo prilikom prvog paljenjaNeznam jesili se susretao sa motorima DMB na pumpama ,frezama ,kosačicama.On ima gumeni čep na vrhu poklopca glave ,i tu naspeš malo nafte kad je hladno ,i on upali bez problem a,jest da zadimi ko parnjača.
Kada startujem traktor ponekad se čuje neko zujanje, kao neki el. motor mali da zuji, zna li neko šta bi to moglo biti?
Inače, naprijed, ispod alternatora, nalazi se nekakav uredjaj u koji ulazi više el. kablova, taj uredjaj je namontiran na dekli motora sprijeda, odmah ispod alternatora. Šta je to inače i čemu služi?