Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da ja to napunom nekom manje gustom mašću koja nije sklona curenju a opet nije previše čvrsta (nešto izmedju SAE 90 i tovatne masti)?
majstore pitanje posto i mene to ceka imam luft u tom snopu,to jest ispala mi iglica od tog lezaja pa se stresa pomalo u 4,znam da se traktor rastavlja napola,a dali se moraju skidati cizme (ili reduktori bocni do tocka) kad budem menjo taj lezaj i vratilo?Ovo je mučilo Zetora. Sinhronski sklop četvrta pet. Zamenjen zupčanik par ležajeva itd.Uskoro ide u brazdu...
pa naso sam iglicu iz dva dela pukla u menjackom ulju,a pre toga je nesto kucalo u menjacu verovatno ona.sad se necuje nista. kasnije skido sam sam poklopac bila mi pukla viljuska pa je majstor gledo da ima lufta u tom snopu,gde je taj lezaj,pa mi reko da se skidaju cizme,a kaze menjati i lezaj i to vratilo. pa me malo zbunio.dok mi je drugi reko da moze bronzana caura mesto lezaja. al valjda je bolje lezaj iglicasti.u svakom slucaju hvala ti.